Vatan hazır sistem önerir misiniz?

Reaksiyon skoru
3
şimdi arkadaşlar ben çarşamba günü bir sistem alıcağım ama ailem İncehesap ütopya gibi sitelere karşı bu yüzden gidip görüp almak istiyor bu yüzden bende vatan bilgisayarı tercih ediceğim
ama çok seçenek çok kombinasyon var hangisini seçsem bilemedim
bütçem:70k zorlarsam 75 filan genelde cs2 rust fortnite fivem tarzı oyunlar oynuyorum
öneriniz varmıdır

itopya ve incehesap gibi sitelerde 35 olan sistemi vatandan 70 bin liraya alma durumu var

Sene 2026 oldu fiziki mağaza olayı aşılmadı mı ya . Minimum 15k fazla verirsin fizikide

şimdi arkadaşlar ben çarşamba günü bir sistem alıcağım ama ailem İncehesap ütopya gibi sitelere karşı bu yüzden gidip görüp almak istiyor bu yüzden bende vatan bilgisayarı tercih ediceğim
ama çok seçenek çok kombinasyon var hangisini seçsem bilemedim
bütçem:70k zorlarsam 75 filan genelde cs2 rust fortnite fivem tarzı oyunlar oynuyorum
öneriniz varmıdır
istanbulda itopyanin magazasi var belki oradan da alabilirsiniz

butceniz nedir

Alacaksan vatan'ın gece yarısı indirimlerini beklerseniz öyle alın, teslim seçeneğini de mağazadan teslimat seçip adana'daki teslim alacağınız mağazaya aileniz ile birlikte gidip alırsınız. Böylece hem uygun fiyatlı alırsınız hem mağazadan teslim almış olursunuz.

Alacaksan vatan'ın gece yarısı indirimlerini beklerseniz öyle alın, teslim seçeneğini de mağazadan teslimat seçip adana'daki teslim alacağınız mağazaya aileniz ile birlikte gidip alırsınız. Böylece hem uygun fiyatlı alırsınız hem mağazadan teslim almış olursunuz.
çok teşekkürler hocam

güzel bir sistem yok bekleyin şuan

Geri