❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Güvenmekden başka çaren yok. Ben diablo4 ü satmıştım ordan biliyorum. Ben kodu parayı almadan kırmadım adam atmak zorunda kaldı dolandırılmaya çok müsait bir durum. Alıcının iyi seçmesi gerekiyor alacağı şahsı.
bynogame itemci vs bu konularda herhangi bir güvenilirlik teşcil etmez o zmn dimi

Alıp kasasına takan arkadaşlar birkaç foto atsada kartın façasını görsek.

Bana da yeni gönderildi kod ancak ekran kartını bilgisayara takmadan kodu aktif edemiyorum. Nvidia.app'e verdim kodu "Donanımınız bu kampanya için gereksinimleri karşılamıyor. Talebi yalnızca uygun bir ekran kartı takılıysa gönderebilirsiniz." hatası veriyor. RTX3060 olan laptopumda denedim gene olmadı. Nasıl yapacağız kodun süresi dolmadan?

Bana da yeni gönderildi kod ancak ekran kartını bilgisayara takmadan kodu aktif edemiyorum. Nvidia.app'e verdim kodu "Donanımınız bu kampanya için gereksinimleri karşılamıyor. Talebi yalnızca uygun bir ekran kartı takılıysa gönderebilirsiniz." hatası veriyor. RTX3060 olan laptopumda denedim gene olmadı. Nasıl yapacağız kodun süresi dolmadan?
İlginç hocam oyunu satan arkadaşlar nasıl satıyor

Konu amacından saptığı için kilit. E-pin, oyun kodu gibi sanal ürün satışı yasaktır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri