karberion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 265
gaming oc ve aero aralarındaki boyut farkı hocam2 slot bu kart ama sff gibi durmuyor
gaming oc ve aero aralarındaki boyut farkı hocam2 slot bu kart ama sff gibi durmuyor
İnanılmaz fiyattı2 tane gelmesine rağmen ışık hızında gitti
clawdbotçular iade ediyor galiba2 tane gelmesine rağmen ışık hızında gitti
Hocam TV box gelirse güzel fiyata etiketler misin beni sana zahmet olmasa.Alıntıyı görüntüleApple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 10 çekirdekli CPU, 10 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 16 GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 10 çekirdekli CPU, 10 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 16 GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
apple tv atmıştım bayada durdu 5bin küsür liraydı sabahta nextin düştü birtane 1500 TL'ye görürsem etiketlerim.Hocam TV box gelirse güzel fiyata etiketler misin beni sana zahmet olmasa.
servera atamıyorum botu Cloudflare engeli yiyorum tarama yaparken o işi çözebilirsem açıcam herkese zaten .c230 lira gelmiş neredeyse yarı fiyatına ihtiyacı olan çeksin.Tapo C230, 3K 5MP, Yapay Zeka Desteği, Hareket Takibi, 360°, 12m Gece Görüşü, Çift Yönlü Sesli İletişim, Bulut/Yerel Depolama, Bebek Ağlaması Tespiti,İç Mekan Wi-Fi Güvenlik Kamerası : Amazon.com.tr: Elektronik
Tapo C230, 3K 5MP, Yapay Zeka Desteği, Hareket Takibi, 360°, 12m Gece Görüşü, Çift Yönlü Sesli İletişim, Bulut/Yerel Depolama, Bebek Ağlaması Tespiti,İç Mekan Wi-Fi Güvenlik Kamerası : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu