Çözüldü✓ Mouse hareket edince ekran kartından cızırtı sesi geliyor ?

Onur.kyr

80+
Reaksiyon skoru
84
Ekran kartımı neredeyse 2 yıldır kullanıyorum. Şanslı insanlardan olacam ki ne coil ne başka bir sorun sıkıntı yaşamadım imzadaki sistemimle. Yaz geliyor diye üstüne yeni fanlar almıştım sistemi bi güzel temizleyeyim dedim. İşin en sonunda her şey sağlam hiç bir sıkıntı yok fakat mouse da bulunan scroll tuşuna basılı tutup gezdirince cızırtı sesi geliyor ekran kartımdan. Normal aşağı yukarı kaydırmada sorun yok oyunlarda sorun yok. Hani hiç bir problemim yok daha önce böyle bir sıkıntı hayatımda görmedim duymadım. ddu ile driverları yeniden hallettim kablolarda sorun yok tekrar tekrar kontrol ettim fakat bu sorunu aşamadım. Farklı tarayıcı denedim onda da aynı problemi yaşıyorum. Aşırı mantıksız geliyor scrol tuşuna basılı tutup aşağı yukarı gezdirince ekran kartından cızırtı sesi geliyor. Var mıdır acaba benden başka böyle bir sorun yaşayan :D

Sorunu çözdüm belki yıllar sonra biri gelir aynı sorunu yaşayan. AMD uygulamasından performans kısmında varsayılandan bi kere özele getirdim hiç bir ayarı değiştirmeden ses kesildi.

Geri