Yanlış ürün siparişi sonucu iptal talebi ile ilgili yaşadığım sorunlar

cptlykia

80+
Reaksiyon skoru
113
https://www.gaming.gen.tr/urun/8672...-kailh-switch-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ bu ürünü satın aldım fakat bu modeldeki switchlerin farklı olduğunu sipariş verdikten sonra öğrendim(redditteki incelemere göre sıkıntıları olan bir switch diye gördüm)hemen iptal talebi oluşturdum mail attım, dönüş gelmedi. Sonraki gün aradım iptal edeceklerini söylediler. Şimdi bu akşam baktım ürün kargoya verilmiş bu durumda ne yapmam gerekiyor.

https://www.gaming.gen.tr/urun/8672...-kailh-switch-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ bu ürünü satın aldım fakat bu modeldeki switchlerin farklı olduğunu sipariş verdikten sonra öğrendim(redditteki incelemere göre sıkıntıları olan bir switch diye gördüm)hemen iptal talebi oluşturdum mail attım, dönüş gelmedi. Sonraki gün aradım iptal edeceklerini söylediler. Şimdi bu akşam baktım ürün kargoya verilmiş bu durumda ne yapmam gerekiyor.
paketi açmadan iade et ve sikke sikke al paranı

kargoyu teslim alma iade olsun

kargo gelince teslim almak istemiyorum iadeye gönderin diyebilirsin ya da teslim alıp iade talebi oluşturup kargoya teslim edebilirsin kargoya verdilerse kapına gelince teslim almak istemiyorum iadeye gönderilecek de yardımcı olurlar

Omron optik switch modelini almam gerekiyor değil mi bu model farklıymış siyah diye almıştım fark bile etmedim. Ve bu siteden yeminle illet ettim bi sipariş iptal talebi bu kadar zor olmamalı gerçekten
paketi açmadan iade et ve sikke sikke al paranı

teslim alma geri iadeye dönsün. en temiz yöntem bu hiç teslim almadığın için kargoda başına bir şey gelse bile sorumlu sen olmazsın.

Omron optik switch modelini almam gerekiyor değil mi bu model farklıymış siyah diye almıştım fark bile etmedim. Ve bu siteden yeminle illet ettim bi sipariş iptal talebi bu kadar zor olmamalı gerçekten
pckolikten 5060 aldım bende yamuktu telleri, hepsiburada 1500tl vardı kamopanya da onuda vermediler, TY, Vatan, MM, HB gibi yerler dışı alınmaz

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar mükemmelsiniz, sipariş geldiği gibi teslim almayıp iade edeceğim. Son bir soru bu mousenin omron optik switch modelini alayım değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,281
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri