🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

Merhaba, G5 G50SF yazılım güncellemesini yaptım ve söylendiği gibi DP 1.4 sürümü ve 10 bit geldiğini doğrulayabilirim.
Firmware update işlemi nasıl yapılır için hızlı bir rehber hazırladım @Tayfunns hocam soranlara yollayabilirsiniz:
Elinize sağlık hocam bende alır almaz yapmıştım, sizinki doğrudan bir rehber olmuş.

Anladığım kadarıyla iade etmemişsiniz siz de :)

Anladığım kadarıyla iade etmemişsiniz siz de :)
5 Martta teslim edilen monitörün kutusunu henüz dün açabildim. :) Daha pek bakamadım ama ilk izlenim açısından renklerden acayip etiklenmediğimi söylemem lazım. Bundan önce quantum dot bulunduran Samsung C27HG70 kullandığım için olabilir. Yani evet siyahlar siyah ve objelerin arkasında gölge kuyruğu (ghosting) yok gibi bunlar güzel ama bir monitöre 20 bin TL vermeye ne derece değer düşüneceğim.

5 Martta teslim edilen monitörün kutusunu henüz dün açabildim. :) Daha pek bakamadım ama ilk izlenim açısından renklerden acayip etiklenmediğimi söylemem lazım. Bundan önce quantum dot bulunduran Samsung C27HG70 kullandığım için olabilir. Yani evet siyahlar siyah ve objelerin arkasında gölge kuyruğu (ghosting) yok gibi bunlar güzel ama bir monitöre 20 bin TL vermeye ne derece değer düşüneceğim.
Aldığınız panel mat mı hocam ben de oled almayı düşünüyorum sanırım araya kıyıp glossy alacağım msi falan samsung evet ucuz ama mat ekran çok benlik değil mat ips ci olsam da

Renk anlamında ben de devasa bir fark hissetmedim. Daha iyi, daha kaliteli tabii ama etkilenecek kadar bir fark yok. Ama sonsuz kontrastan dolayı ve siyahlarım tam siyah olmasından dolayı canlılık olarak fark bariz var özellikle koyu arka planlarda. Ama zaten Oled'in olayı diğer panellerden çok daha hızlı olması ve her pikselleri ayrı olmasından dolayı siyahları da full siyah vermesi. Ekstra bir çok özellik vardır illa ki, temel farklar bunlar.
Dediğim gibi ben de çok etkileyici bulmadım renk anlamında ama muhtemelen bir daha IPS veya Va panel kullanırsam rahatsızlık duyarım diye düşünüyorum.

Betaplus satıcısından aldığım bu ürün için Asus'a Resident Evil 9 Requiem kodu için başvurduğumda fatura ile birlikte, bugün itibariyle kod geldi bilginize. En azından biraz daha karlı bi alışveriş oldu. Oyunu almayı düşünüyordum çünkü.

Ürün Kodu: XG27AQDMES

hocam hangi satıcıyı seçtiniz bende başvuru yapıcam mail ilemi yaptınız başvuruyu sitedenmi birde ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,816
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri