❌İndirim Bitti! Vatan Gece İndirimi Güç Kaynakları

Az önce sipariş geçtim. Bence bu fiyata bedava bir güç kaynağı.

MSI MPG A850GS 5.804₺ :

Siteyi kontrol edin dikkatinizi çeken bir şeyler denk gelebilir baya indirim var.

Konuyu hortlatmış olucam da sizde cw çıktı mı hocam? benim bugün monte etme fırsatım oldu ancak bende cw sesi var. Aşırı rahatsız edici diyemem kullanmasına kullanırım ancak emin olamadım. Siz ne durumdasınız diye merak ettim

Konuyu hortlatmış olucam da sizde cw çıktı mı hocam? benim bugün monte etme fırsatım oldu ancak bende cw sesi var. Aşırı rahatsız edici diyemem kullanmasına kullanırım ancak emin olamadım. Siz ne durumdasınız diye merak ettim
Bu modelde çok cw şikayeti var bende fiyatı görünce gaza geldim ama riske atmayıp iade edeceğim.

Hocam evet bende de bir cw var. Ancak fan çalışmaya başladığı sırada oluyor sanırım. Yani bilgisayar açılırken veya yük binmeye başladığı zaman sanki fan bir yere sürtüyor gibi ses yapıyor. Ancak kısa süre sonrasında fan durunca veya biraz vakit geçince (5-6 saniye) ses kesiliyor. Neden oluyor tam anlamadım.

Hocam evet bende de bir cw var. Ancak fan çalışmaya başladığı sırada oluyor sanırım. Yani bilgisayar açılırken veya yük binmeye başladığı zaman sanki fan bir yere sürtüyor gibi ses yapıyor. Ancak kısa süre sonrasında fan durunca veya biraz vakit geçince (5-6 saniye) ses kesiliyor. Neden oluyor tam anlamadım.
hangi modelden bahsediyorsunuz?

Benimkisi öyle değil hocam zero fan butonu basık olsa da olmasa da pcyi açınca başlıyor. Bendeki sistem yük altına sokamıyor zaten psu'yu o yüzden yük altında nasıl bilmiyorum :D. Çok rahatsız edici değil benim için, odaklanmam gerekiyor duymak için kasaya doğru yaklaşıp o yüzden iade düşünmüyorum şahsen. Siz ne durumdasınız diye merak ettim sadece

a1250gs modelini almıştım bende de cw çıktı dün iadeye verdim. Öyle aşırı değil ama açıkcası böyle bir üründe o sesi de beklemezdim boştayken çok zor duyuluyor anca kulağını dayaman lazım ama 250-300 w civarı güç çekerken kasamdaki tek belirgin ses psunun sesi oluyordu iadeye verdim. Umarım onaylanır iade vatan bilgisayar bu konularda nasıl davranıyor bilmiyorum. Ürünün fiyatına göre kalitesini beğenmedim cayma hakkını kullanmak istiyorum dedim. CW var vs. gibi şeyler demedim servise yollarlar diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri