R5 7600x Soğutucu Önerisi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortadaki fanı sırf hava girsin diye almıştım vatandan rampage ışığının falan farklı olması pek umrumda değil görselliğe hiç takılmıyorum çalıştığı sürece de bilmiyorum 360lık sıvı soğutucu almak istiyorumda kasa maks 240lık alıyor
Fanların birisi önde diğeri ortada olmalı. Egzoz fanının oraya tekrar fan koymayacaksın yani. Ön fanlardan tarafa ve ortaya koyacaksın. Fanların yönlerini kontrol et. 7600X ısınan bir işlemci. Biostan TDP kısabilirsin. Biraz OC felan araştır.

bir de son bir şey ana kartım Asus Prime b650m-r maks 3 fan takabiliyorum çoklayıcı ne almalıyım bir fikrin var mı bu konuda da

Fanların birisi önde diğeri ortada olmalı. Egzoz fanının oraya tekrar fan koymayacaksın yani. Ön fanlardan tarafa ve ortaya koyacaksın. Fanların yönlerini kontrol et. 7600X ısınan bir işlemci. Biostan TDP kısabilirsin. Biraz OC felan araştır.
öyle yapıcam çok teşekkür ederim

bir de son bir şey ana kartım Asus Prime b650m-r maks 3 fan takabiliyorum çoklayıcı ne almalıyım bir fikrin var mı bu konuda da

öyle yapıcam çok teşekkür ederim
Sen fan almaktan ziyade OC-Bios mevzusuna bak. Merak etme karışık ve zor değiller. Temel düzeyde yaparsın. Bu dediğim en son çare olarak da düşünebilirsin. Bende de 7600 var ve fazla ısınıyor. +80 üstüne çıkmasını istemediğimden kısıtlıyorum. Tabi bu dediğim yaz ayları için geçerli.

çok basit anakartını söyle onu da çözelim

b650mr için çoklayıcı alabilirsin

armory create yükle fan bölümünden ayarla kendine göre fan hızını sessizliğini hocam biosa gerek yok

Çok teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda şu kuleyi ayarlıcam doğru şekilde takıcam öncesinde macununu yenilicem kasadaki tozları temizlicem ve bios konusunda bilgilenmeye çalışıcam zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim tekrardan

abi madem baban da anlıyor şöyle yap sen önce tüm kasayı sökün tozları temizleyin kablolamaları düzeltin hava akışını kesmesin size rehber bulup atarım noctuanın makalesi bile var istersen onu da atarım sonra temizliği tamamlayıp macun yenileyin 1 saatte 0 kasa dizmiş kadar mutlu olursun emin ol sistemin baya güzel

bunları yap bide dua et bana iyi geceler

sana ne kadar teşekkür etsem az bunları da izlicem gerçekten çok teşekkür ederim ya günlerdir kafaya taktım ulan ne yapabilirim diye iyi geceler

Geri