Rx 580 4gb / 480 alacağım neye dikkat etmeliyim?

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
2500
Bu iki kartdan birini alacağım 470 ise düşündüm ama 2. Planda fiyat max 2500 çünkü o kartların ederi o, sıcaklık testine bakıyorum, güvenlik etiketi hepsinde açık oluyor zaten sizin önerebileceğiniz bir ilan vs varmıdır?

Bu iki kartdan birini alacağım 470 ise düşündüm ama 2. Planda fiyat max 2500 çünkü o kartların ederi o, sıcaklık testine bakıyorum, güvenlik etiketi hepsinde açık oluyor zaten sizin önerebileceğiniz bir ilan vs varmıdır?
bütçe ne

Hocam 2500,param güvende ile alacağım 150 tl de kesintisi oluyor zaten toplam 2650
Hangi oyunlar için düşünüyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

580 al 2 yıl daha gideri var 470 çöp

Tavsiyem biraz daha bütçe arttırıp rx580 8gb alman. Elimde var düşünürsen

Hangi oyunlar için düşünüyorsun

580 al 2 yıl daha gideri var 470 çöp
Hocam oyunda pek bi beklentim yok zaten FC 26 belki ama çoğunlukla eski oyunlar oynıcam öyle AAA asla değil zaten işlemci i5-2400 şu anda darboğaz olucak ama bi şekilde halledicez önce ekran kartına bakacağım

Tavsiyem biraz daha bütçe arttırıp rx580 8gb alman. Elimde var düşünürsen
Hocam fazla bi beklentim olmıyacak o yüzden 4 gb seçtim birde işlemcimde güçlü değil

Hocam oyunda pek bi beklentim yok zaten FC 26 belki ama çoğunlukla eski oyunlar oynıcam öyle AAA asla değil zaten işlemci i5-2400 şu anda darboğaz olucak ama bi şekilde halledicez önce ekran kartına bakacağım

Hocam fazla bi beklentim olmıyacak o yüzden 4 gb seçtim birde işlemcimde güçlü değil
600 700tl farkla 8gb almak varken 4gb mantıksız o yüzden dedim. Satması da zor 4gb olanları

600 700tl farkla 8gb almak varken 4gb mantıksız o yüzden dedim. Satması da zor 4gb olanları
Hocam o fark ile işlemciyi yenileyeceğim, hem siz yapmamışsınızdır ama 8 GM modelleri en fazla mining yapılma ihtimali olanlar

rx570 580 modelleri özellikle 8gb olanları pandemi sürecinde aylarca %100 de çalıştırıldı köle gibi ben o serilere yanaşmazdım

mining için*

Alınca

rx570 580 modelleri özellikle 8gb olanları pandemi sürecinde aylarca %100 de çalıştırıldı köle gibi ben o serilere yanaşmazdım

mining için*
Bende duymuştum hocam o yüzden 4 gb modellerine bakıyorum 8 lerede bazen absürt fiyat yazıyolar mecbur pg ile alacağım şehrimdeki adam 8 gb ona 5 bin yazdığından malum

1660ti 1660super piyasasını bilmiyorum ama daha güvenli olabilir

Geri