Düz Xbox kolu alsan bile olurArkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sadece Hikayeli oyunlarda kullanmayı ve uzun vadede kullanmayı planlıyorum sizce ne almalıyım.
Hocam uzun süreli kullanmayı planlıyorum,ileriki süreçte bu sorun olur mu yoksa tepe modellerden mi alayım P7 pro gibiDüz Xbox kolu alsan bile olur
hocam pc için uyunlu değil mi ?
Flydigi vader 5 pro, xbox ps kollarından uzak durmanı tavsiye ediyorum.Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sadece Hikayeli oyunlarda kullanmayı ve uzun vadede kullanmayı planlıyorum sizce ne almalıyım.
PC ile uyumludur değilmi üstadım ben çok anlamıyorum.Sadece PC için alacağımGameSir G7 Pro, ZD Ultimate Legend veya Flydigi Vader 5 Pro alabilirsiniz
hocam bu 3 bin diğerleri 7 k arasında muhakak bi fark vardır şimdi 4 bin daha az verip sonradan pişman olmaktan iyidir.fanteziye gerek yok
xbox alın uzun süre kullanırsınız.
benim evdeki nerdeyse 3 sene oldu halada çalışıyor
![]()
Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 2.466,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Senin kararın tabiihocam bu 3 bin diğerleri 7 k arasında muhakak bi fark vardır şimdi 4 bin daha az verip sonradan pişman olmaktan iyidir.