Yardım VG27AQ5A modeli mi xg27acs modeli mi

Skylnwr34

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Arkadaşlar hem FPS hemde hikayeli oyunlar oynicam bütçem Max 10k nın bi tık üstü iki seçenek arasında kaldım konuya hakim olan kişiler yardım edebilirse sevinirim sistemimde 7500f 9060xt 16gb

iki modelede bulaşma. hem sorunlu ürünler hemde fiyatına göre rakiplerine kıyasla özellikleriçok düşük. illas asus olucak demiyorsanız bu ürünlere bakabilirsiniz örnek olarak

iki modelede bulaşma. hem sorunlu ürünler hemde fiyatına göre rakiplerine kıyasla özellikleriçok düşük. illas asus olucak demiyorsanız bu ürünlere bakabilirsiniz örnek olarak
Yani Asus veya msı düşünüyorum öbür markalara pek sıcak bakmıyorum

Yani Asus veya msı düşünüyorum öbür markalara pek sıcak bakmıyorum
marka değil modelden modele değerlendirmen lazım. benim msi mönitörüm vardı paneli bozulmuştu mesela ayrıca attığın asus tuf u bende kullanıyorum ve önermiyorum.

marka değil modelden modele değerlendirmen lazım. benim msi mönitörüm vardı paneli bozulmuştu mesela ayrıca attığın asus tuf u bende kullanıyorum ve önermiyorum.
O asus modelini bende almayı düşünüyordum beğenmediğiniz noktası nedir

O asus modelini bende almayı düşünüyordum beğenmediğiniz noktası nedir
çok cw şikayeti vardı ilk başlarda bende yoktu ama bende hissetmeye başladım sanırım sonradan oluşuyor. ayrıca malzeme kalitesi de bana yetersiz geldi boyunu ayarlarken bile sürekli çat çut ses geliyor plastiğinden. en önemli sebepte bu paraya 240-300hz modeller varken 200hz almak ta saçma

çok cw şikayeti vardı ilk başlarda bende yoktu ama bende hissetmeye başladım sanırım sonradan oluşuyor. ayrıca malzeme kalitesi de bana yetersiz geldi boyunu ayarlarken bile sürekli çat çut ses geliyor plastiğinden. en önemli sebepte bu paraya 240-300hz modeller varken 200hz almak ta saçma
Asus tuf serisinin malzeme kalitesi leş, bende de vg249qml5a aldım aynı sorun bendede çat çut ses geliyor biraz daha zorlasam elim monitörün kasasına gircek kırılıp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,484
Üyeler
190,221
Son üye
Furkanozy
Geri