Akım korumalı prize 3 lü priz takmak?

Riskli bir işlem birden çok priz birbirine bağlanırsa sıkıntı olur zaten akım korumalı prizler 5 6 farklı cihazı takacak şekilde geliştiriliyor neden üst üste takıyorsun

Riskli bir işlem birden çok priz birbirine bağlanırsa sıkıntı olur zaten akım korumalı prizler 5 6 farklı cihazı takacak şekilde geliştiriliyor neden üst üste takıyorsun
Akım korumalı prizim tekli hocam o yüzden şuan ona modem bağlı ancak laptopuda bağlamak istiyorum

ben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmis
3 lü tunçmatik akım korumalıyı duvara takacağım ona bilgisayar 650w ve monitörü takacağım 3. boşluğada normal 3 lü prizi takacağım televizyon ve internet için sıkıntı olurmu sistem salonda kuruluda mecbur böyle yapmak zorundayim problem cikarmi

ben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmis
yapmasanda sıkıntı yaşamıyacaktın zaten exra mafrafa girdin o kadar

Evinizde toprak hattı varsa ve diğer bağladığınız prizi ucuzlukcudan 20tlye almadıysan ve akım korumalı prizin kaliteliyse çok da sıkıntı olmaz.

bilmediğimden soruyorum mesala ben mersindeyimdaha önce birkaç defa elektirikler gitti aniden ama şükürler olsun herhangi bir sıkıntı yaşamadım zaten monitör ve psunun içinde akım koruma sistemi olmuyor mu akım koruma prizine gerek var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri