Akım korumalı prizim tekli hocam o yüzden şuan ona modem bağlı ancak laptopuda bağlamak istiyorumRiskli bir işlem birden çok priz birbirine bağlanırsa sıkıntı olur zaten akım korumalı prizler 5 6 farklı cihazı takacak şekilde geliştiriliyor neden üst üste takıyorsun
naptın en son sıkıntı çıktımı ?Akım korumalı prizim tekli hocam o yüzden şuan ona modem bağlı ancak laptopuda bağlamak istiyorum
ben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmisnaptın en son sıkıntı çıktımı ?
3 lü tunçmatik akım korumalıyı duvara takacağım ona bilgisayar 650w ve monitörü takacağım 3. boşluğada normal 3 lü prizi takacağım televizyon ve internet için sıkıntı olurmu sistem salonda kuruluda mecbur böyle yapmak zorundayim problem cikarmiben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmis
yapmasanda sıkıntı yaşamıyacaktın zaten exra mafrafa girdin o kadarben yaklasik 4 aydan beri arkadasin yaptigi sekilde kullaniyorum. herhangi bir sikinti yasamadim. hatta dun sabah elektrikler gidip geldi. monitor acilmadi bir sey oldu sandim korktum. megerse akim korumali priz kapanmis
tekli akim korumali priz 100 kusur tl'ye dusmustu aliyim ne olacak ki dedim ondan sonra da bu sekilde kullanmaya basladimyapmasanda sıkıntı yaşamıyacaktın zaten exra mafrafa girdin o kadar
ooo evvet kendinizi bu şekilde kandırmanız çok hoş..tekli akim korumali priz 100 kusur tl'ye dusmustu aliyim ne olacak ki dedim ondan sonra da bu sekilde kullanmaya basladim
kaliteliyse sorun olmaz.Akım korumalı prizim tekli hocam