Gigabyte support sitesini bulamadım,kayıt olup yazdığın support sitesini atarmısın
GIGABYTE - eSupport
Önce üye olmanız gerekiyor. Mesajı İngilizce yazın mutlaka.
Gigabyte support sitesini bulamadım,kayıt olup yazdığın support sitesini atarmısın
Hallettim,ben senden referans alıp,siteyi,referans numaramı felan attım,sıraya aldık yazmışlar.GIGABYTE - eSupport
esupport.gigabyte.com
Önce üye olmanız gerekiyor. Mesajı İngilizce yazın mutlaka.
Banada bu geldi.Bugün gelen cevabın çevirisi şu: Lütfen, 4. çeyrekte gönderilen başvuru sayısının yüksek olması nedeniyle başvurunuzun şu anda ödeme işleminin tamamlanmasını beklediğini unutmayın. Sabrınız için teşekkür ederiz.
aynen mail banada geldi.İnandırıcı gelmiyor artık umarım paralar yatarGIGABYTE Q4 Cashback promosyonuna katıldığınız için teşekkür ederiz.
Yoğun başvuru sayısı nedeniyle cashback ödemelerinin işlenmesinde geçici bir gecikme yaşanmaktadır. Promosyon gereksinimlerini karşılayan başvurular için cashback’in aktarılacağını temin ederiz.
Gecikme ve olası rahatsızlıklar için özür dileriz. Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Sorularınız veya ek desteğe ihtiyacınız olursa, destek ekibimizle [email protected] üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
GIGABYTE’a verdiğiniz sürekli destek için teşekkür ederiz.
Hesabınızdaki tutarı 3 ila 5 iş günü içinde görebilmelisiniz.
hadi gözümüz aydın muhtemelen bayramdan sonra paralar gelir
Bu link işe yaramıyor artıkKampanya sorgulama ekranı bu:
Kampanya sayfasının linki de bu (gigabyte e support cevaben benden kampanya sayfasının linkini istemişti):
https://gigabyte-q4-2025.sales-promotions.com/tr/land-landing?country_promotion=61
Bilgileri tekrar istediler gönderdim.Beyler parası yatan olursa haber etsin lütfen
Kaç haftadır bir çok kişiyle konuıştum, parası yatan sanırım yok gibi herkese aynı mailler gelmiş. 4-8 hafta uzayabilir ne demek ya? Kampanya 2025 Q4'ün (2025'in son çeyreğindeki ayların) kampanyası düşünün. Ocakta süresi doldu. Bu kampanyanın ve üstüne yeni cashback geri iade kampanyası başlattılar. Dalga mı geçiyor, parayı mı işletiyor gigabyte anlamış değilim ama acaip mide bulandırıyor. para pul olunca cash back verecekler haralde yada tüketiciden tepki yiyince. Maşallah etkinlikteki incehesap amazon itopya tebilon mağazalarıda müdahil olamıyorlar. Gigabyte ciddi ciddi acaip zedeliyor imajını.Bilgileri tekrar istediler gönderdim.