Brawl Stars Elmas Hilesi Yalan Mı Gerçek Mi?

Suppercell Dolandırıcı Mı?

• EVET

Oylar: 0 0.0%
  • HAYIR

Oylar: 6 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    6

WERT5

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba Arkadaşlar elmas hilesi sitesinden elmas hilesi yapıyom acaba yalan mı gerçek mi çalışır mı çalışmaz mı? suppercell hesabım banlanır mı? yardım ederseniz sevinirim :)

Hepsi yalan hesabını kaptırma :)
youtube ta bununla ilgili videolar var ve prim yapıyorlar ben o videoları engelliyeceğim bizim paraları alıyor ve suppercell hesabım banlanıyor şu an banlanmadı google play den elmas alın güvenilir olur o ;) bana yardım ettiğin için teşşekkürler bu arada suppercell dolandırıcı mı?

youtube ta bununla ilgili videolar var ve prim yapıyorlar ben o videoları engelliyeceğim bizim paraları alıyor ve suppercell hesabım banlanıyor şu an banlanmadı google play den elmas alın güvenilir olur o ;) bana yardım ettiğin için teşşekkürler bu arada suppercell dolandırıcı mı?
Dostum supercell zaten oyunun kurucusu neden dolandırıcı olsun ?

hocam forumda bunlar yasak yakında uzaklaştırma alacaksın uyarıyorum !!

Hocam oyunun kurucusu nedne dolandırsın?

ya ben geçen sene bi tane site bulmuştum çekilişle kod dağıtıyorlardı da tekrar bulamadım bunu hatırlayan var mı onun dışında generator siteleri felan tamamen fake.

ps: hatırladım brawlbombom du orada arada ücretsiz kod veriyorlar ama denk getirmen lazım çekilişle dağıtıyorlar:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,579
Üyeler
193,083
Son üye
tigrusata
Geri