Aprilla rs125 vs yamaha r125

Reaksiyon skoru
42
Merhaba, ilk defa vitesli bir motosiklet alacağım. A1 ehliyetim var ancak Aprilia RS 125 ile Yamaha YZF-R125 arasında kararsız kaldım. Küçük bir şehirde yaşadığım için RS 125'in parçalarını bulmak hem zor hem de masraflı olacak gibi görünüyor. Öte yandan, Yamaha R125'in de piyasa fiyatı oldukça yüksek. Okuduğum forumlarda RS 125’in hızı için genellikle '2T' (iki zamanlı) modellerinden bahsediliyor ama benim baktıklarımın hepsi '4T' (dört zamanlı). Bu durumda ilk motorum olarak hangisini tercih etmeliyim?"

İkisini de tercih etmemelisin o fiyatlara alacağın iki motorda ileride seni hem satarken hemde kullanırken sıkıntı yaratacaktır
Bence A2 alana kadar uygun piyasası olsn bir scooter alsan seni asla üzmez

İkisini de tercih etmemelisin o fiyatlara alacağın iki motorda ileride seni hem satarken hemde kullanırken sıkıntı yaratacaktır
Bence A2 alana kadar uygun piyasası olsn bir scooter alsan seni asla üzmez
hocam haklısın piyasa çok pahal ıve satması zor ama zaten görünüt için alıyorum ve bütçede sıkıntı yok sadece ikisininde parçasını bulmak zor ama aprillanın ki daha zor o yüzden açtım bunların yanına birde gsxr düşündüm ama kararsız kaldım mümkünse bü 3 motordan birisini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım

R125 kesinlikle düşünme hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğerini bilmiyorum sürmedim

R125 kesinlikle düşünme hocam

Diğerini bilmiyorum sürmedim
sebebi nedir acaba? çünkü estetik açısından en beğendiğim r125 oldu ve mekanik özellikleri ise diğerlerine benzer

parçasıda diğerlerine göre çok daha kolay

sebebi nedir acaba? çünkü estetik açısından en beğendiğim r125 oldu ve mekanik özellikleri ise diğerlerine benzer

parçasıda diğerlerine göre çok daha kolay
Sürüşü çok rahatsız 20 dakikalık sürüşte bile belimi ağrıtıyor en az 10 motora sahip olmuşumdur en sevmediğim motor sr250’den sonra

Birde eski motor

Satarken çok zorlandım

Sürüşü çok rahatsız 20 dakikalık sürüşte bile belimi ağrıtıyor en az 10 motora sahip olmuşumdur en sevmediğim motor sr250’den sonra

Birde eski motor

Satarken çok zorlandım
teşekkür ederim bunu göz önünde bulundurucam

Birde eski motor

Satarken çok zorlandım
hocam 2025 model baktım ben

2026 bile var diye biliyorum belki sizin sürdüğünüz eski model diye öyle düşünmüşsünüzdür
benimki 2015 mi öyle bişeydi.Kanka o zaman bayiye git test sürüşü yap.Benim bulunduğım ilçe de motorlara test sürüşü yapılıyordu.Bir git müsait olduğunda eğer yaptırıyorlarsa test sürüşü yap hoşuna giderse al.

hocam haklısın piyasa çok pahal ıve satması zor ama zaten görünüt için alıyorum ve bütçede sıkıntı yok sadece ikisininde parçasını bulmak zor ama aprillanın ki daha zor o yüzden açtım bunların yanına birde gsxr düşündüm ama kararsız kaldım mümkünse bü 3 motordan birisini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım
İlla istiyorum diyorsan r125

illa alınacaksa R125 daha mantıklı ama o paralerı pek haketmiyor ve piyasası çok zayıf

ikisi de alınmaz ilk vitesli motorun racing olucaksa bile daha ucuz bi şey olsun bunların parça fiyatları vb çok yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,031
Üyeler
190,304
Son üye
ardzing01
Geri