samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 765
Steam ilkbahar indirimleri var akşam hadi gel
Sanal kart değil asıl kart ile alışveriş yapılmalı,Şartlarda yazıyor.Arkadaşlar şimdi normal de bende play kart diye bir şey vardı onu iptal etmiştim hiçbir kampanyada geçmiyor diye.Bugün TL MasterCard geliyor sanırım onunla yapabilecekmiyim o kartın sanal kartını açarsam. Birde mesela oluyor mu diye 1 dolarlık oyun alsam yanmaz değil mi tek seferlik değil yani
Sanal kart değil asıl kart olmalı. Tl kart yerine kredi kartı ile kampanya geliyor bana. Tl kartın geçerli olduğundan emin misiniz?Sanal mastercard tlcard da “bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir” hatası veriyor asıl kartta mastercard. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
90 TL harcadım 90 TL indirim kazandın dedi de bir para yatmadıSanal kart değil asıl kart ile alışveriş yapılmalı,Şartlarda yazıyor.
Tek seferlik değil çoklu da oluyor.
Sanal kart değil asıl kart olmalı. Tl kart yerine kredi kartı ile kampanya geliyor bana. Tl kartın geçerli olduğundan emin misiniz?
90 TL harcadım 90 TL indirim kazandın dedi de bir para yatmadı
Bazen gelmesi birkaç saati buluyor ya da ertesi gün tekrar kontrol edin.Bu arada kampanyaya katılmayı unutmayın.Arkadaşlar ben mastercard ile RDR2 aldım 300Tl kazandınız diyor ama gelen bir şey yok yaklaşık 7 saat önce aldım. Ayrıca gelecek dönemde puan hareketleri kısmınada baktım orda da bir şey yok
Teşekürler hocam katıldım zaten 300Tl kazandınız yazdı ama gelmemişti zaten müşteri hizmetleri gün içerisinde gelmezse bizimle iletişime geçin dedi bakıcaz.Bazen gelmesi birkaç saati buluyor ya da ertesi gün tekrar kontrol edin.Bu arada kampanyaya katılmayı unutmayın.