Realhas the Great
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 37,941
Hibrit Toyota Corolla alırdım param olsa
Bir tanıdığım aldı hiç memnun kalmadı rampada performansını beğenmediğini söylüyor, togg a gelecek olursam ani hızlanmalar severim hız yaparım diyorsan menzil üzer her elektriklide olduğu gibi, malzeme kalitesi çok yeterli, yazılım kalitesi vasat diyebilirim ekranlar özellikle kullanınca çok kötü hissettiriyor, uzaktan bakması güzel, garip özellikleri var aarabada sigara içince o ayar açıksa 1 hafta kapatıyor kendini vs vsHibrit Toyota Corolla alırdım param olsa
Hocam detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi stoklarda bi sorun var sanırm suanda 10x satısı gözükmüyo trumore da. Aklıma takılan bir şey olursa ulaşayım size. Çok teşekkür ederim tekrardanhocam merhaba aaracı 2026 model kullanıyorum oldukca rahat araba ben evde sarj kullanöıyorum bence pek ihtiyacda yok her benzinlikte var artık neredeyse be gerçekten benzine gmre ucuz olusu elektirğin cok rahatlatıyor arabayla uzun yolda 300km 140 160 arası basa basa gittim ben agresif kullanarak rahat sakin kullanımla 400ü geçer diye düşünüyorum yol durumuda baya etkiliyor şehir içinde zaten gayet rahat ve uzun yoldada kullanabilirsiniz insanlık hali zaten sürekli hız yapamıyoruz ve illaki 150 200km bi duruyoruz bi mola ihtiyacı geliyor o arada araç zaten sarj oluyor daha bügün sarjım 23 tü trugoda sarj ettim yanımdaki sarj yeride doluydu 35dk da 82 yaptım yazılım olarak da 1 2 kere radyo takılı kaldı ancak koldan resetliyerek 1dk içinde geçiyor zaten git gide iyikeşecektir yazılım olarak gidipte 20 senelik maraknın yazılımıyla karsılastırmamak lazım diye düşünüyorum ben öneririm almanızı birde krediyle alcaksanız kacırmayın derim sorularınız varsa sorabilirsiniz
Hocam hiç aklıma gelmemişti o model. Piyasası ne durumda o araçların?Bende elektirikli suvları çok inceledim test vidyolarınıda izledim togg v2 uzun menzil 400 ün üstünü göremiyor uzun yolda şehir içinde 440 lara kadar geliyor ısı pompası yok togg da
Ben kia ev3 alacam uzun yolda 490 500 arası bişey yapıyor klima genellikle açık şekilde yazılımsal olarak sorunsuz diyebilirim ısı pompası var şehir içimde menzil 530 540 ları görüyor koreliler yapmış bu sporu
Şimdi araştıdım da binama kendi elektrik şarj cihazını kurmama izin vermeyeceklermiş. Dışarıdan daha uyguna gelecek bir firma ile anlaşılacakmış sanırım. En kötü avm lerde takıp 1-2 saat vakit geçirsem o şekildede şarj ederim gibi düşünüyorumBizde vardı kendi şarj edebileceğin yer varsa çok mantıklı. Ama araştır alt yapı saatte kaç kw şarj destekliyor. Muhtemelen gece taksan sorun olmaz.
Neden soruyorum arabanın bataryası 66.5 kw normal fiş saatte 3.5kw şarj ediyor alabildiğin maksimum 22kw satılan cihazlarda onun için sor diyorum. Özellikle sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin.
0 faiz finansman kullanmayacaksan 2.el al 24 2m civarlarında. 1970 e falan tertemiz bulabilirsin.
Binana ne gelecek tam olarak onda da şarj edebilirsin.Hocam detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi stoklarda bi sorun var sanırm suanda 10x satısı gözükmüyo trumore da. Aklıma takılan bir şey olursa ulaşayım size. Çok teşekkür ederim tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam hiç aklıma gelmemişti o model. Piyasası ne durumda o araçların?
Şimdi araştıdım da binama kendi elektrik şarj cihazını kurmama izin vermeyeceklermiş. Dışarıdan daha uyguna gelecek bir firma ile anlaşılacakmış sanırım. En kötü avm lerde takıp 1-2 saat vakit geçirsem o şekildede şarj ederim gibi düşünüyorum
bence sarjı bu kadar dert etme hocam bende alırken evde sarj yok diye sorun etmiştim ama hani 20 80 araso sarj ediyprum zaten ve maks 35dk gördüm suana kadar istasyon dolu iken o da o yüzden cok dert etme derim bide coğunluk sehir içindeysen bittiğini anlamadan sarj etmis olursunHocam detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Dediğim gibi stoklarda bi sorun var sanırm suanda 10x satısı gözükmüyo trumore da. Aklıma takılan bir şey olursa ulaşayım size. Çok teşekkür ederim tekrardan
Hocam hiç aklıma gelmemişti o model. Piyasası ne durumda o araçların?
Şimdi araştıdım da binama kendi elektrik şarj cihazını kurmama izin vermeyeceklermiş. Dışarıdan daha uyguna gelecek bir firma ile anlaşılacakmış sanırım. En kötü avm lerde takıp 1-2 saat vakit geçirsem o şekildede şarj ederim gibi düşünüyorum
Hocam normal varolan firmaların istasyonlarından gelecekmiş. Astor-Trugo vs vs.Binana ne gelecek tam olarak onda da şarj edebilirsin.
eyvallah hocam çok teşekkür ederimbence sarjı bu kadar dert etme hocam bende alırken evde sarj yok diye sorun etmiştim ama hani 20 80 araso sarj ediyprum zaten ve maks 35dk gördüm suana kadar istasyon dolu iken o da o yüzden cok dert etme derim bide coğunluk sehir içindeysen bittiğini anlamadan sarj etmis olursun
Aynı ücret mi yoksa uygun tarifeli mi trugoda 13.5₺Hocam normal varolan firmaların istasyonlarından gelecekmiş. Astor-Trugo vs vs.
eyvallah hocam çok teşekkür ederim