Sizce bu kiza acilsam red yermiyim?

Reaksiyon skoru
12
kizla 1-2 aydir tanisiyoruz ve son 1-2 haftadir baya mesajlasiyoruz. hic uzun uzadiya anlatmicam ama "sevdiginiz kizin sizden hoslandiginin 15 kaniti" gibi makalelerde falan fistan maddelerine gore bence bana karsi cokta bos degil. son 2-3 gundur daha az ve daha sakin konusmaya basladik ve acaba benden soguyormu diye korkuyorum. ikimizde utangac insanlariz. sizce acilmalimiyim bi an once o kizla sevgili olmak istiyorum. red yemekten cok korkuyorum cunku ya kuserse yada arkadaslari garipserse diye

sevdiginiz kizin sizden hoslandiginin 15 kaniti"
image-Photoroom (1).webp

yersin

kizla 1-2 aydir tanisiyoruz ve son 1-2 haftadir baya mesajlasiyoruz. hic uzun uzadiya anlatmicam ama "sevdiginiz kizin sizden hoslandiginin 15 kaniti" gibi makalelerde falan fistan maddelerine gore bence bana karsi cokta bos degil. son 2-3 gundur daha az ve daha sakin konusmaya basladik ve acaba benden soguyormu diye korkuyorum. ikimizde utangac insanlariz. sizce acilmalimiyim bi an once o kizla sevgili olmak istiyorum. red yemekten cok korkuyorum cunku ya kuserse yada arkadaslari garipserse diye
açılmasan sanki hoşlanmaktan vazgeçicen içinde kalcak bi pişmanlık olarak acil birbirinizden soğumadan açıl derin red yesende denemiş olursun sonra çok üzülürsün denemedim diye

açılmasan sanki hoşlanmaktan vazgeçicen içinde kalcak bi pişmanlık olarak acil birbirinizden soğumadan açıl derin red yesende denemiş olursun sonra çok üzülürsün denemedim diye
benden sofuyormu anlamiyorum hala guzel ilerliyoz ama ilk gunki heycan yok. acaba benim ona ilgisiz oldugumh dusunuyor olabilirmi? sohbet etmek acisindan ilgisiz degil acaba onu arkadas olarak gordugumu dusunuyo

benden sofuyormu anlamiyorum hala guzel ilerliyoz ama ilk gunki heycan yok. acaba benim ona ilgisiz oldugumh dusunuyor olabilirmi? sohbet etmek acisindan ilgisiz degil acaba onu arkadas olarak gordugumu dusunuyo
sohbet ediyosa ilgisizsin diyemesin ama konuşurken kulandığı cumlelerden anlayabilirsin bence hangi niyetle yaklaştığını

sen dünyaya o kız için gelmedin açıl ret yersen devam başka kız mı yok aslan

baska kiz berki bulurum bilmem ama kiz siniftan. o yada arkadaslarinin tepkisinden korkuyorum denilebilir. yan sinif falan olsa su ana kadar 50 kere sormustum. 11. sinifiz bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sohbet ediyosa ilgisizsin diyemesin ama konuşurken kulandığı cumlelerden anlayabilirsin bence hangi niyetle yaklaştığını
zaten o yuzden sogudumu anlamiyorum. konusmalarimizda gayet hos sohbet ediyoruz ama acacak konu bulamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cok ortak noktamiz var cok hos biri kaybetmek istemiyorum elimden geleni yapmak istiyorum

Bilmem denemen lazım.

acilmak icin erken olmasindan korkuyorum
Biraz daha konuşup zaman geçir. Niyetini belli bir süre sonra anlarsın zaten. Kaybetmekten korkmana da gerek yok çünkü senin olan bir şey yok ortada zaten. Başlamış olan bir şey yok. Hata yapmaktan korkma.

Biraz daha konuşup zaman geçir. Niyetini belli bir süre sonra anlarsın zaten. Kaybetmekten korkmana da gerek yok çünkü senin olan bir şey yok ortada zaten. Başlamış olan bir şey yok. Hata yapmaktan korkma.
daha once hic sevgilim olmadi ondan jeton biraz zor dusuyor bende boyle konularda. kiz bana iltifatta ediyo gel beraber bunu bunu yaoalimda diyo ama olmasi gereken kivam ne tam olarak bilmiyorum. sence nasil belirtiler gorursem bu is olur diyebilirim?

Aynı sınıftan birine açılıp red yersen birde senle ilerde dalga geçerlerse sonraki gonun " sınıfta zorbalığa ugruyorum " olur. Ozaman cok eğleniriz. Boyle sinifw giriceksn kizlar sana bakıp gulucekler dicekler iste bu o enayi. Bence açılma salla gitsn

Geri