Razer Seiren V2 Pro Mikrofon 3.169TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
890
Fiyatı güzel düşmüş, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Kupon, puan vesaire varsa Trendyol üzerinden de alınabilir cihaz:

Son düzenleme:
Kablosuz kulaklık var mı iyi? Yoksa hepsi böyle mi

V3 mini mi daha iyi bu mu?

İndirim bitmedi mağazalarda stok mevcut, sabah telefonla da alabilirsiniz.

V3 mini ile ne farkı var hangisi daha iyi?

Aslında son 1 yılın en düşük fiyatı değil. 1-2 hafta önce 2700 civarına yine vatanda vardı. Bu forumda Razer ürünlerine karşı bir önyargı olduğu için sıcak fırsatlara konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kalmıştım sonrasında açmamıştım.

Buradan Razer Seiren V2 Pro ile kaydetmiş olduğum ses kaydını dinleyip ses kalitesini anlayabilirsiniz:
V3 mini ile ne farkı var hangisi daha iyi?

Eğer bütçe varsa V2 proyu tavsiye ederim çünkü v3 mini ile arasında kapsül farkı var. V2 Pro'daki kapsül sayesinde sesler çok daha detaylı, profesyonel kayıtmış gibi geldi benim kulağıma.

Son 1 yılın en düşük fiyatı. ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Kupon, puan vesaire varsa Trendyol üzerinden de alınabilir cihaz:
sitede bile son 10 günün en düşük fiyatı yazıyor az sallarken biraz tutarlı sallayın ya

sitede bile son 10 günün en düşük fiyatı yazıyor az sallarken biraz tutarlı sallayın ya
Akakçede göstermiyor. Ayrıca ben vatanda hiç son 1 yılın en düşük fiyatı veya son 6 ayın en düşük fiyatı yazdığını göremedim biraz üslup öğrensen daha iyi olur senin için...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında son 1 yılın en düşük fiyatı değil. 1-2 hafta önce 2700 civarına yine vatanda vardı. Bu forumda Razer ürünlerine karşı bir önyargı olduğu için sıcak fırsatlara konu açsam mı açmasam mı diye kararsız kalmıştım sonrasında açmamıştım.

Buradan Razer Seiren V2 Pro ile kaydetmiş olduğum ses kaydını dinleyip ses kalitesini anlayabilirsiniz:

Eğer bütçe varsa V2 proyu tavsiye ederim çünkü v3 mini ile arasında kapsül farkı var. V2 Pro'daki kapsül sayesinde sesler çok daha detaylı, profesyonel kayıtmış gibi geldi benim kulağıma.
Akakçede göstermiyor hocam ondan öyle yazdım info için teşekkürler.

Neden yalan söyleyeyim ki?

Son 10 günün en düşük fiyatıysa demek ki 1-2 hafta önce daha ucuzmuş. Gözlerimle gördüm zaten.

Akakçede göstermiyor. Ayrıca ben vatanda hiç son 1 yılın en düşük fiyatı veya son 6 ayın en düşük fiyatı yazdığını göremedim biraz üslup öğrensen daha iyi olur senin için...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akakçede göstermiyor hocam ondan öyle yazdım info için teşekkürler.
Rica ederim, amacım konuyu kötülemek değildi. Bana kalırsa bu fiyatı bile çok iyi. Taksitle daha da güzel oluyor.

Neden yalan söyleyeyim ki?

Son 10 günün en düşük fiyatıysa demek ki 1-2 hafta önce daha ucuzmuş. Gözlerimle gördüm zaten.
tamam ben de senin söylediğin şeyi söylüyorum zaten hem sana söylemedim o lafı diğer arkadaşa söyledim son 10 günün en düşük fiyatı yazıyor olması 10 gün önce daha düşük fiyattaydı demek ama arkadaş 1 yılın en düşük fiyatı yazmış

V3 Mini yeter ne yapacaz naklen yayin mı yapacaz işimizi görür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,124
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri