❌İndirim Bitti! Fenerium 2025/26 Sezon Çubuklu Forma 2974TL.

shotpoter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,383
Fenerium'da. Başka sitelerde de inmiş olabilir.

Yazı yazdırma = Harf başı 30tl olması lazım. 8 Harf =240tl

Dipnot: Sarı Forma'da indirim devam ediyor.

Dipnot: Yıldız Muhabbeti baydı, Yapanı direk engelleyeceğim. Herkes tuttuğu takımda özgür,Diğer takımları'da denk gelirse paylaşırım,Bir Fenerli olarak.

Son düzenleme:
bu yılın çubuklu formalarını çok beğendim aslında almak istiyorum ama avrupa versiyonlarında stok yok. tr versiiyonlarının da üstünde reklam panosu gibi heryerinde sponsor var ve bence kalitesini bozuyor ve isim de altta yazılınca iyice kötü duruyor. avrupa formaları (chobani) stok gelse de alsak

Kante aldık çubuklu bir öncekinden bir tane sarı ascensio ile lacivert skriniar kaldı

Sırf senelerdir şampiyon olamıyor diye forma almıyorum. Ama şampiyon olsun hem şampiyon olduğu sezonun hem de bir sonraki sezon formasını aynı anda alıcam

300-500 liralık çaputa 10 kat ücret ödeyinki futbolcu denen boş gezenin boş kalfaları sahada 2 tur atarak aldığı milyon dolarları ödeyebilsinler :)

uefa denetmenleri geçen ay stadı denetlemek için ziyaret etmişlerdi, koridordo soyunma odalarında vs 5 yıldızlı logo ve emblemleri görünce
"Bunlar ne böyle ? Kaldırın bunları" demiş adamlar ...
LAASJKDKLAJMDŞALSKDJALKDAJSDKASLJŞDAKDJMAŞLDKSADNMLASDM kıssadan hisse ölü yatırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,124
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri