🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Bence de, yeni başkanları Saadettin Saran benim hatırladığım kadarıyla hiç 5 yıldız muhabbeti üzerine olumlu bir konuşma yapmadı veya desteklemedi. Ali Koç'un başarızlığı örtme çabalarından biri olarak kaldı.
Başarısızlık var ama sizinkide yaniklik galiba. Hiç yokmuş gibi tepki veriyorsunuz.

Büyük Fener holiganı olsamda Polyester formaya para vermem , maliyetini geçtim giyemiyorsun kalmadı yün forma satan.
50 liralık formaya 3000 fiyat çekiyolar. Kante'nin maaşını biz mi ödicez hamına

Şöyle enpara kampanyasıyla katıldım

Ekler

• 1000100283.webp
    1000100283.webp
    98.2 KB · Hit: 55
orjinale yakın uygun fiyatlı satan yerler var mıdır acaba bana çok pahalı geliyor

34 yaşındaki adama yıllık 11 milyon dolar veren takımın orijinal formasını 1 kuruş dahi yardımım dokunmaması adına almam. Forma durağı sayfası var mis gibi çakma forma yapıyorlar halleyi de siliyor isim de yazıyor 350 lira 450 lira isimli. Alın geçin ordan.

34 yaşındaki adama yıllık 11 milyon dolar veren takımın orijinal formasını 1 kuruş dahi yardımım dokunmaması adına almam. Forma durağı sayfası var mis gibi çakma forma yapıyorlar halleyi de siliyor isim de yazıyor 350 lira 450 lira isimli. Alın geçin ordan.
kadınlara özel de yapıyorlar mı , kız arkadaşımla kendime isimli gs forması almak istiyorum da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,572
Üyeler
188,781
Son üye
Hayreet
Geri