ThEnoxzy53
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
çubuklu var zaten ya laciverti istiyorum ama alsammı kararsız kaldım (yıldız muhabbeti yapanlar ne yaşıyor?)
çubuklu var zaten ya laciverti istiyorum ama alsammı kararsız kaldım (yıldız muhabbeti yapanlar ne yaşıyor?)
Başarısızlık var ama sizinkide yaniklik galiba. Hiç yokmuş gibi tepki veriyorsunuz.Bence de, yeni başkanları Saadettin Saran benim hatırladığım kadarıyla hiç 5 yıldız muhabbeti üzerine olumlu bir konuşma yapmadı veya desteklemedi. Ali Koç'un başarızlığı örtme çabalarından biri olarak kaldı.
50 liralık formaya 3000 fiyat çekiyolar. Kante'nin maaşını biz mi ödicez hamınaBüyük Fener holiganı olsamda Polyester formaya para vermem , maliyetini geçtim giyemiyorsun kalmadı yün forma satan.
en klişe cevap araştır neden verildiğini sonra bu yorumu yapBeşiktaş ne alaka ki zaten
2 tane şampiyonluk verildi sana 59 öncesinden dostum farkında mısın? O zaman sil o 2 şampiyonluğu 2 yıldıza düş.
Hocam geçen sezonun formaları 1500-2000 bandında bulunabiliyor halaorjinale yakın uygun fiyatlı satan yerler var mıdır acaba bana çok pahalı geliyor
https://amzn.eu/d/0aITyXzc bunu mu?çubuklu var zaten ya laciverti istiyorum ama alsammı kararsız kaldım (yıldız muhabbeti yapanlar ne yaşıyor?)
kadınlara özel de yapıyorlar mı , kız arkadaşımla kendime isimli gs forması almak istiyorum da34 yaşındaki adama yıllık 11 milyon dolar veren takımın orijinal formasını 1 kuruş dahi yardımım dokunmaması adına almam. Forma durağı sayfası var mis gibi çakma forma yapıyorlar halleyi de siliyor isim de yazıyor 350 lira 450 lira isimli. Alın geçin ordan.