Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,958
www.n11.com
güldür güldür showforma hatalı 5 yıldızlı yapmıslar. koca fenerbahce yıldız sayısını bilmiyor.
Her forma konusunun altına gelen klişe yorumlar. Ölü internet teorisini doğrular nitelikte takılıyorsunuzforma hatalı 5 yıldızlı yapmıslar. koca fenerbahce yıldız sayısını bilmiyor.
Bence de, yeni başkanları Saadettin Saran benim hatırladığım kadarıyla hiç 5 yıldız muhabbeti üzerine olumlu bir konuşma yapmadı veya desteklemedi. Ali Koç'un başarızlığı örtme çabalarından biri olarak kaldı.forma hatalı 5 yıldızlı yapmıslar. koca fenerbahce yıldız sayısını bilmiyor.
Ya da geçen sene şampiyon olacağız diye kesin gözle bakıyorlardı ve hazırlıksız yakalanmayalim diye forma yaptılar baya da yaptılar olamayınca el altından satıyorlar işteforma hatalı 5 yıldızlı yapmıslar. koca fenerbahce yıldız sayısını bilmiyor.
hocam besiktas 5 yıldızlı forma çıkarsa almam, utanırım. tekrarlıyorum forma hatalı.Her forma konusunun altına gelen klişe yorumlar. Ölü internet teorisini doğrular nitelikte takılıyorsunuz![]()
baska liglerde böyle bir durum olsa cezalar yağardı. kafasına göre yıldız basıp forma satmak suç bence.Ya da geçen sene şampiyon olacağız diye kesin gözle bakıyorlardı ve hazırlıksız yakalanmayalim diye forma yaptılar baya da yaptılar olamayınca el altından satıyorlar işteteori bitmez
zaten mevcut yönetime bu konuda laf edemeyiz, adamlar tek laf etmedi. sayın saran doğru olanı yapıyor sahaya odaklandı adam.Bence de, yeni başkanları Saadettin Saran benim hatırladığım kadarıyla hiç 5 yıldız muhabbeti üzerine olumlu bir konuşma yapmadı veya desteklemedi. Ali Koç'un başarızlığı örtme çabalarından biri olarak kald
Şampiyon olabilseler 19 → 20 = 4 yıldız olması gerekiyor. 5 yıldızlı formalar yine patladı. Bu tamamen Ali Koç'un dümeniydi neyse ki kurtuldular.Ya da geçen sene şampiyon olacağız diye kesin gözle bakıyorlardı ve hazırlıksız yakalanmayalim diye forma yaptılar.
Beşiktaş ne alaka ki zatenhocam besiktas 5 yıldızlı forma çıkarsa almam, utanırım. tekrarlıyorum forma hatalı.
baska liglerde böyle bir durum olsa cezalar yağardı. kafasına göre yıldız basıp forma satmak suç bence.
zaten mevcut yönetime bu konuda laf edemeyiz, adamlar tek laf etmedi. sayın saran doğru olanı yapıyor sahaya odaklandı adam.