🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Enpara nın 4 büyük klübe 4000/1000 kampanyasını da eklerseniz baya avantajlı oluyor.

forma hatalı 5 yıldızlı yapmıslar. koca fenerbahce yıldız sayısını bilmiyor.
Bence de, yeni başkanları Saadettin Saran benim hatırladığım kadarıyla hiç 5 yıldız muhabbeti üzerine olumlu bir konuşma yapmadı veya desteklemedi. Ali Koç'un başarızlığı örtme çabalarından biri olarak kaldı.

forma hatalı 5 yıldızlı yapmıslar. koca fenerbahce yıldız sayısını bilmiyor.
Ya da geçen sene şampiyon olacağız diye kesin gözle bakıyorlardı ve hazırlıksız yakalanmayalim diye forma yaptılar baya da yaptılar olamayınca el altından satıyorlar işte 😀 teori bitmez

Her forma konusunun altına gelen klişe yorumlar. Ölü internet teorisini doğrular nitelikte takılıyorsunuz :)
hocam besiktas 5 yıldızlı forma çıkarsa almam, utanırım. tekrarlıyorum forma hatalı.
Ya da geçen sene şampiyon olacağız diye kesin gözle bakıyorlardı ve hazırlıksız yakalanmayalim diye forma yaptılar baya da yaptılar olamayınca el altından satıyorlar işte 😀 teori bitmez
baska liglerde böyle bir durum olsa cezalar yağardı. kafasına göre yıldız basıp forma satmak suç bence.
Bence de, yeni başkanları Saadettin Saran benim hatırladığım kadarıyla hiç 5 yıldız muhabbeti üzerine olumlu bir konuşma yapmadı veya desteklemedi. Ali Koç'un başarızlığı örtme çabalarından biri olarak kald
zaten mevcut yönetime bu konuda laf edemeyiz, adamlar tek laf etmedi. sayın saran doğru olanı yapıyor sahaya odaklandı adam.

Ya da geçen sene şampiyon olacağız diye kesin gözle bakıyorlardı ve hazırlıksız yakalanmayalim diye forma yaptılar.
Şampiyon olabilseler 19 → 20 = 4 yıldız olması gerekiyor. 5 yıldızlı formalar yine patladı. Bu tamamen Ali Koç'un dümeniydi neyse ki kurtuldular.

hocam besiktas 5 yıldızlı forma çıkarsa almam, utanırım. tekrarlıyorum forma hatalı.

baska liglerde böyle bir durum olsa cezalar yağardı. kafasına göre yıldız basıp forma satmak suç bence.

zaten mevcut yönetime bu konuda laf edemeyiz, adamlar tek laf etmedi. sayın saran doğru olanı yapıyor sahaya odaklandı adam.
Beşiktaş ne alaka ki zaten :D

2 tane şampiyonluk verildi sana 59 öncesinden dostum farkında mısın? O zaman sil o 2 şampiyonluğu 2 yıldıza düş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,683
Üyeler
188,797
Son üye
anilT1
Geri