Biraderim her konusuldugunda yukari cikiyor ya hani sohbet. Sicak firsat konusu kirleniyor. Sen su an hakli oldugumu bile bile ezbere bos yapiyorsun bunun kendin de farkindasin. Yanlis yerde yanlis konular konusuluyor. İndirim bakmaya giriyorum belki babama forma alicam bir bakiyorum insanlar hicbir yere varmayan sacma sapan tartismalara girmis. Ben bunu gormekten de duymaktan da nefret eden bir forum sakiniyim. Forumun bu basliginin iceriginde olmasi gereken konu bu degil. Bunlari gormek isteyen birisi olsam yorum yapmak istesem girerim spor kosesine istedigim gibi de tartisirim. Ayrica sen de admin degilsin benim yazdigim yorum hakkinda yapabilecegin bir sey yok, ayrica hangi yoruma bakip hangisine bakmayacagimi da sana soracak degilim. Burada yanlis bir sey gorup yanlis konu altindaki tartismaya tepki koymussam fikrimi "merak edip etmemen" de inan hic umrumda degil. Hazir sistem konusu altinda da tartissaydiniz, orada tartismayarak zahmet etmissiniz

isterseniz biraz da ssd ve ramlerin altinda siyaset de konuşalım. Ne ala memkelet hem yanlissiniz hem guclusunuz. Aksam aksam gicik ettiniz hepinizi ignore ediyorum iyi tartismalar hadi size