bir mucize bekliyor kardeşim bizden yarata bilirmisin kralBizden ne bekliyorsun?
Hak aramak mucizeymiş. Para veriyorum parayla rezil olmak normaldir diyorsun. Sözleşmede yazan neyse vermek zorundalar. Vaktimi sizlere harcayamam hayırlı bayramlar.bir mucize bekliyor kardeşim bizden yarata bilirmisin kral
Iyi foruma girip derdini anlaticak kadar internete sahipsin. TESEKKURLER TÜRK TELEKOMDostlar internet konusunda son zamanlarda ciddi sorunlar yaşıyorum. Türk Telekom'da son 2-3 senedir sorunsuz 24mbps internet alıyordum. Şuan ise 8 mbps download hızına ve hatta daha aşağısına düşüyor. Bakır hattın bakımını yapmak masraflı olduğu için hakkım olan hızı vermeyip zorla fibere geçirmeye çalışıyorlar. Ben fibere geçmeye korkuyorum haklı sebepler nedeniyle. Taahhüt yüzünden cayma bedeli çıkma riski, modem ücreti vb. ek ücretlerden çekiniyorum. Teknik servise 2 kez başvurduk. İlk seferinde eve girip düzelttiklerini söylemelerine rağmen mağduriyetim giderilmedi. İkinci kez teknik servis çağırdığımızda ise 1 hafta olmasına rağmen gelmediler. Arayıp sorun olduğunu söylediğimiz zaman fibere geçmek istermisiniz diyorlar ve yine teknik servise yönlendiriyorlar. Yani ne yapmam gerekiyor? Bu dayatmaya razı olmamın tek yolu herhangi bir ek ücret (teknik destek ücreti, modem ücreti, cayma bedeli vb.) olmadan 24mbps download hızına sahip olan internet paketimin aynı şekilde fibere taşınmasıdır.
Edit: En sonki aramadan sonra 8mbps download değerini görebildim sabah 2mbps bile zor gözüküyordu speedtest'i zor açtım. Yani parasını verdiğim şeyi sadaka gibi veriyorlar.
ya kardeşim bu senin elinde olan bişey bizim elimizde olan bişey degilki sen hala ne diye muabbete giriyorsun razıysan basarsın parayı taahhütü bozarsın gecersin diyer bi internet sağlacısına bu kadar bait bi tek sen bu sorunları yaşamadın coğumuz yaşadık bu sorunları adamalr sana seçenek sunmuş zaten fazal bi şeceneğin yok..Hak aramak mucizeymiş. Para veriyorum parayla rezil olmak normaldir diyorsun. Sözleşmede yazan neyse vermek zorundalar. Vaktimi sizlere harcayamam hayırlı bayramlar.
Mahallelere fiber yeni geliyo yani revaDostlar internet konusunda son zamanlarda ciddi sorunlar yaşıyorum. Türk Telekom'da son 2-3 senedir sorunsuz 24mbps internet alıyordum. Şuan ise 8 mbps download hızına ve hatta daha aşağısına düşüyor. Bakır hattın bakımını yapmak masraflı olduğu için hakkım olan hızı vermeyip zorla fibere geçirmeye çalışıyorlar. Ben fibere geçmeye korkuyorum haklı sebepler nedeniyle. Taahhüt yüzünden cayma bedeli çıkma riski, modem ücreti vb. ek ücretlerden çekiniyorum. Teknik servise 2 kez başvurduk. İlk seferinde eve girip düzelttiklerini söylemelerine rağmen mağduriyetim giderilmedi. İkinci kez teknik servis çağırdığımızda ise 1 hafta olmasına rağmen gelmediler. Arayıp sorun olduğunu söylediğimiz zaman fibere geçmek istermisiniz diyorlar ve yine teknik servise yönlendiriyorlar. Yani ne yapmam gerekiyor? Bu dayatmaya razı olmamın tek yolu herhangi bir ek ücret (teknik destek ücreti, modem ücreti, cayma bedeli vb.) olmadan 24mbps download hızına sahip olan internet paketimin aynı şekilde fibere taşınmasıdır.
Edit: En sonki aramadan sonra 8mbps download değerini görebildim sabah 2mbps bile zor gözüküyordu speedtest'i zor açtım. Yani parasını verdiğim şeyi sadaka gibi veriyorlar.
Türktelekom ile görüşelim senin için istersen.Çözümü bilmiyorsan alternatif sunamıyorsan neden yazıyorsun? Boş yer kaplamanın, vaktini öldürmenin anlamı ne? Sırf mesaj sayısı kasmak için cevap veriyorsun gerçekten ayıp.
Bu forumda aynı sorunu yaşamış birileri vardır, belki de Türk Telekom görür diye yazıyorum. İmlaya dikkat edelim lütfen.ya kardeşim bu senin elinde olan bişey bizim elimizde olan bişey degilki sen hala ne diye muabbete giriyorsun razıysan basarsın parayı taahhütü bozarsın gecersin diyer bi internet sağlacısına bu kadar bait bi tek sen bu sorunları yaşamadın coğumuz yaşadık bu sorunları adamalr sana seçenek sunmuş zaten fazal bi şeceneğin yok..
Haklısın evet burda kesin görürler yada gördükleri halde görmemiş gibi yaparlar..Bu forumda aynı sorunu yaşamış birileri vardır, belki de Türk Telekom görür diye yazıyorum. İmlaya dikkat edelim lütfen.
Boş yapma mucel. Maxwell35'in multisi misin?tavsiye vereceğinize boş yapmışsınız adam demek ki bir şey varda geçmiyor fibere tek siz akıllısınız o akıl edememiş fibere geçmeyi halada çözüm önereceğinize boş yapıyorsunuz