Yardım 2026 yılında mühendislik öğrencisine 8mbps reva mı?

bir mucize bekliyor kardeşim bizden yarata bilirmisin kral
Hak aramak mucizeymiş. Para veriyorum parayla rezil olmak normaldir diyorsun. Sözleşmede yazan neyse vermek zorundalar. Vaktimi sizlere harcayamam hayırlı bayramlar.

Dostlar internet konusunda son zamanlarda ciddi sorunlar yaşıyorum. Türk Telekom'da son 2-3 senedir sorunsuz 24mbps internet alıyordum. Şuan ise 8 mbps download hızına ve hatta daha aşağısına düşüyor. Bakır hattın bakımını yapmak masraflı olduğu için hakkım olan hızı vermeyip zorla fibere geçirmeye çalışıyorlar. Ben fibere geçmeye korkuyorum haklı sebepler nedeniyle. Taahhüt yüzünden cayma bedeli çıkma riski, modem ücreti vb. ek ücretlerden çekiniyorum. Teknik servise 2 kez başvurduk. İlk seferinde eve girip düzelttiklerini söylemelerine rağmen mağduriyetim giderilmedi. İkinci kez teknik servis çağırdığımızda ise 1 hafta olmasına rağmen gelmediler. Arayıp sorun olduğunu söylediğimiz zaman fibere geçmek istermisiniz diyorlar ve yine teknik servise yönlendiriyorlar. Yani ne yapmam gerekiyor? Bu dayatmaya razı olmamın tek yolu herhangi bir ek ücret (teknik destek ücreti, modem ücreti, cayma bedeli vb.) olmadan 24mbps download hızına sahip olan internet paketimin aynı şekilde fibere taşınmasıdır.

Edit: En sonki aramadan sonra 8mbps download değerini görebildim sabah 2mbps bile zor gözüküyordu speedtest'i zor açtım. Yani parasını verdiğim şeyi sadaka gibi veriyorlar.
Iyi foruma girip derdini anlaticak kadar internete sahipsin. TESEKKURLER TÜRK TELEKOM

Hak aramak mucizeymiş. Para veriyorum parayla rezil olmak normaldir diyorsun. Sözleşmede yazan neyse vermek zorundalar. Vaktimi sizlere harcayamam hayırlı bayramlar.
ya kardeşim bu senin elinde olan bişey bizim elimizde olan bişey degilki sen hala ne diye muabbete giriyorsun razıysan basarsın parayı taahhütü bozarsın gecersin diyer bi internet sağlacısına bu kadar bait bi tek sen bu sorunları yaşamadın coğumuz yaşadık bu sorunları adamalr sana seçenek sunmuş zaten fazal bi şeceneğin yok..

Dostlar internet konusunda son zamanlarda ciddi sorunlar yaşıyorum. Türk Telekom'da son 2-3 senedir sorunsuz 24mbps internet alıyordum. Şuan ise 8 mbps download hızına ve hatta daha aşağısına düşüyor. Bakır hattın bakımını yapmak masraflı olduğu için hakkım olan hızı vermeyip zorla fibere geçirmeye çalışıyorlar. Ben fibere geçmeye korkuyorum haklı sebepler nedeniyle. Taahhüt yüzünden cayma bedeli çıkma riski, modem ücreti vb. ek ücretlerden çekiniyorum. Teknik servise 2 kez başvurduk. İlk seferinde eve girip düzelttiklerini söylemelerine rağmen mağduriyetim giderilmedi. İkinci kez teknik servis çağırdığımızda ise 1 hafta olmasına rağmen gelmediler. Arayıp sorun olduğunu söylediğimiz zaman fibere geçmek istermisiniz diyorlar ve yine teknik servise yönlendiriyorlar. Yani ne yapmam gerekiyor? Bu dayatmaya razı olmamın tek yolu herhangi bir ek ücret (teknik destek ücreti, modem ücreti, cayma bedeli vb.) olmadan 24mbps download hızına sahip olan internet paketimin aynı şekilde fibere taşınmasıdır.

Edit: En sonki aramadan sonra 8mbps download değerini görebildim sabah 2mbps bile zor gözüküyordu speedtest'i zor açtım. Yani parasını verdiğim şeyi sadaka gibi veriyorlar.
Mahallelere fiber yeni geliyo yani reva

Çözümü bilmiyorsan alternatif sunamıyorsan neden yazıyorsun? Boş yer kaplamanın, vaktini öldürmenin anlamı ne? Sırf mesaj sayısı kasmak için cevap veriyorsun gerçekten ayıp.
Türktelekom ile görüşelim senin için istersen.

ya kardeşim bu senin elinde olan bişey bizim elimizde olan bişey degilki sen hala ne diye muabbete giriyorsun razıysan basarsın parayı taahhütü bozarsın gecersin diyer bi internet sağlacısına bu kadar bait bi tek sen bu sorunları yaşamadın coğumuz yaşadık bu sorunları adamalr sana seçenek sunmuş zaten fazal bi şeceneğin yok..
Bu forumda aynı sorunu yaşamış birileri vardır, belki de Türk Telekom görür diye yazıyorum. İmlaya dikkat edelim lütfen.

tavsiye vereceğinize boş yapmışsınız adam demek ki bir şey varda geçmiyor fibere tek siz akıllısınız o akıl edememiş fibere geçmeyi halada çözüm önereceğinize boş yapıyorsunuz

Gereksiz tartışma oluşmuş ama konu sahibine karşı tavır alanlar bir tık haklı.
Hak ettiğin hizmeti alamıyorsan ve uzun süredir bu sorun devam ediyorsa, sözleşmende yer alan hiçbir şeyi elde edemiyorsan dava açıp sözleşme feshi gerçekleştirebilirsin. Bunu dava açmadan, türk telekomda yapıyordu diye biliyorum ama garanti çözümü THH.

Türk telekom, vodafone, netspeed, türknet olmak üzere neredeyse hepsi türk telekoma bağlı 4 farklı ISS deneyimi yaşadım. 1'inde sorun çıkmadı. Özellikle türk telekomu 5 - 7 yıl gibi bir süre kullanmama rağmen ne sorun yaşadım ne de değiştirdim. Burada ki olay alt yapı.
1 - Alt yapın yoksa Türk Telekom müdürlüğüne başvuruda bulunacaksın. Red gelirse daire sakinleri ile beraber imza toplayıp tekrar başvuracaksın. Yine red gelirse türknet'e, bina olarak gigafiber ya da fiber istiyoruz diye başvuru yapacaksınız.
2 - Hiçbir koşulda alt yapı gelmiyor ve türk telekom sizi mağdur etmeye devam ediyorsa, bireysel olarak farklı sağlayıcılara yöneleceksiniz.

Forumda şikayette bulunmak, serzenişte bulunmak size hiçbir şey katmaz. Bu forumu okuyan bizlerden de hiçbir şey eksiltmez. Oturduğunuz yerden düzelsin diye beklerseniz, daha çok mağdur olursunuz.

Size tavsiyem ;
Türk telekom ile sözleşme feshi konusunda konuşun. Gerekçe olarakta destek kayıtlarına bakmalarını, sözleşmede yer alan hizmeti uzun süredir alamadığınızı söyleyin. Biz böyle bir işlem yapamıyoruz derlerse, THH'ye konuyu tüm detaylarıyla, hizmet başlangıç tarihi, yaşanan sorunun devam ettiği süre v.b şeyler ekleyin dilekçenize. Elbet sizin işinize yarayan bir karar çıkar. Türk telekomdan veya THH'den.

Yok ben yukarıda ki gibi şeylerle uğraşamam vaktim yok ya da üşeniyorum derseniz, sözleşmeniz bittiğinde firma değiştirin. Şubesi olmasına gerek yok. TürkNet, Speednet, Vodafone, Turkcell gibi firmalara internetten 5 dakikada başvuruyorsunuz. Üstelik yazdığım ilk 2 firmada taahhütte yok.

konunun özeti bu.

internet yavaş eee fibere geç, yok

memnun değilim sağlayıcıdan eee değiş,yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,663
Üyeler
190,418
Son üye
ozgurltnz