245kf-5070 55K vatan bayram sistem

intel olsada oyun performansına bakçaksın attığın sistemden daha iyi bu sistem ve daha ucuz
Yani donanım arşivinin YouTube videosunda izledim Intel ultra işlemciler alınır mı diye fakat herkes kötülüyor oyun için berbat diyorlar ve youtubede hiç Game test falanda yok

Yani donanım arşivinin YouTube videosunda izledim Intel ultra işlemciler alınır mı diye fakat herkes kötülüyor oyun için berbat diyorlar ve youtubede hiç Game test falanda yok
245kf de önbellek yüksek.o yüzden değer

Filistinli kardeşlerimiz bugün bayram namazı kılamadı,buna sebep olan goyimlerin mallarını bayram fırsatı diye almasanız bari...

Vatan tamamen demonte mi gönderiyor? Diğer siteler PSU, anakart, kablolama vs. yapıp sadece GPU ve soğutucuyu demonte yolluyordu sanki?
Vatan şube parça ve faturayla , gidersen topluyorlar.

Hiç tutan yok hocam böyle intelli sistemleri oyun için düşük diye, yukarıda benim attığım AMD li daha güzel gibi fakat SSD nin okuma yazması kötü
Oyun için berbat dedikleri AMD ye göre evet biraz daha kötüdür ama valoda biri 520 veriyorsa diğeri 500 verir hani berbat diye 1600F performansı mi bekliyorsun onu anlamadım

Oyun için berbat dedikleri AMD ye göre evet biraz daha kötüdür ama valoda biri 520 veriyorsa diğeri 500 verir hani berbat diye 1600F performansı mi bekliyorsun onu anlamadım
Yani yt de başka oyun testi falanda görmedim o yüzden kaç FPS vereceğini bilmiyorum, birde ultra işlemcilerde en az 6400 MHz ram hızı olmalıymış diyorlar

Geri