Hocam sen ısınamadıysan amd den devam et. kf ile k aynı, birinde dahili gpu yok. Performansı etkilemez.Videoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF
Hocam sen ısınamadıysan amd den devam et. kf ile k aynı, birinde dahili gpu yok. Performansı etkilemez.Videoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF
Sen ne olur alma dostum, elli kişi diyor ki 5070 dururken 5060Ti mı alacaksın; Intel’e ısınamadım da ısınamadım yazıp duruyorsun. Tamam, ısınamadın, 5060Ti al, bu kasayla aradaki FPS farkını sana attıklarında Intel’in de sana bayılmadığını anlarsın.Videoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF
kf ile k aynı işlemci. 4090 ile test yapılması gerçek performansı ortaya çıkarır zaten. 1080 p de yapmış testi işlemciye yük bindirmek için. Isınamadıysan yapacak bişey yok hayırlısı olsunVideoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF
Hayırlısı inşallah alırsınBayramdan sonra durarsa direk alicam
Satın aldım kurulumu vatan yapar mı net bilgisi olan var mı
Demonte olarak gönderiliyormuş üstat.Satın aldım kurulumu vatan yapar mı net bilgisi olan var mı
Anakart özelleştirmesi pahalı geliyor, bütçe varsa belki en fazla SSD ve RAM yükseltmesi yapılabilir.değişecek parcalardan tavsiye verecek yokmu özelleştirmelerde
mevcut anakart bana çok iyi gelmedi z olan 6 bin daha ekliyor ama güzel anakart gibi mevcut anakart iyi mi? bilmiyorumAnakart özelleştirmesi pahalı geliyor, bütçe varsa belki en fazla SSD ve RAM yükseltmesi yapılabilir.