245kf-5070 55K vatan bayram sistem

Videoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF
Hocam sen ısınamadıysan amd den devam et. kf ile k aynı, birinde dahili gpu yok. Performansı etkilemez.

Videoda 4090 ile test yapmışlar, ve intele ısınamadım yani bilemiyorum ve attığın videodaki 245k bu KF
Sen ne olur alma dostum, elli kişi diyor ki 5070 dururken 5060Ti mı alacaksın; Intel’e ısınamadım da ısınamadım yazıp duruyorsun. Tamam, ısınamadın, 5060Ti al, bu kasayla aradaki FPS farkını sana attıklarında Intel’in de sana bayılmadığını anlarsın.

Alıntıladığım arkadaş illallah edip gayet makul 9070xt’li 7500f’li sistem atmış (HDD 512GB ve kasa/PSU soru işareti maalesef); yine inatla Intel’e ısınamadım, Intel oyun performansı kötüymüş vs.

Bütçe sistem alıyorsun farkındaysan. Misal, darboğaz açısından 9070xt 7500f ile tam ideal bir ikili değil -ideale yakın- ama 512GB SSD yetecekse ve kasa/PSU alternatifin varsa o paraya 9070xt (5070Ti ayarında) GPU alınabilir. 7500f’e ısınamadık diyen de o paraya şu an böyle sistem bulmakta zorlanır.

Darboğaz yapsa haklısın da 5070’i besleyebilecek bir işlemci koymuşlar, o kadar yazan insanı umursamadan “internette araştırdım, Intel kötüymüş” yazmak nedir yani? Umursamayacaksan neden fikirlerini soruyorsun insanların?

Intel’e ısınamayacağına TL’den soğu bence. Bu bütçede seni ısıtacak sistem yok belli ki. Sırf işlemcisi daha iyi diye 5060Ti al geç, için ısınsın.

Son düzenleme:
kf ile k aynı işlemci. 4090 ile test yapılması gerçek performansı ortaya çıkarır zaten. 1080 p de yapmış testi işlemciye yük bindirmek için. Isınamadıysan yapacak bişey yok hayırlısı olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bayramdan sonra durarsa direk alicam
Hayırlısı inşallah alırsın

almak istiyorum özelleştirme için ne tavsiye edersiniz ?

Satın aldım kurulumu vatan yapar mı net bilgisi olan var mı

Şansa kalmış gibi ben gittiğimde yok dediler buradan alsaydın yapardık dediler , istersen şimdi al yarın sabah sizin orada ki vatanı arayıp sor en kötü iade edersin

değişecek parcalardan tavsiye verecek yokmu özelleştirmelerde

Anakart özelleştirmesi pahalı geliyor, bütçe varsa belki en fazla SSD ve RAM yükseltmesi yapılabilir.
mevcut anakart bana çok iyi gelmedi z olan 6 bin daha ekliyor ama güzel anakart gibi mevcut anakart iyi mi? bilmiyorum

sistemi bende satın aldım aşağıdaki özelleştirmeleri yaptım 77k tuttu biraz uçtu ama içime sindi o kadar 5070 takıp giriş seviyesi anakart ve dandik psu almak istemedim işimden dolayı da rami 32 yapmam gerekiyordu onunla beraber böyle oldu

Özelleştirmeler pahalı bence siyah kasa sevdiğimden siyah aldım bir de render yaptığımdan soğutucuyu yükselttim günde 10 saat çalışacak nefes alsın makina hyper v4e geçtim fiyatı uygun geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,898
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri