🔥İndirim PT Like Kart Kampanyası 15000₺ ye 2500₺ indirim

balabanköfte

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Vakıfbank like kartı olan gençler için güzel fırsat. Kampanyaya vakıfbank mobil üzerinden katılınıyor. Ay sonu ekstre kesiminden sonra ekstre indirimi olarak karta yansıyor. https://www.pt.com.tr/kampanya/vakifbank-bireysel-kredi-kartlarina-ozel-kampanya
İpad Air M3 128gb 26.500₺ ye geliyor. Piyasa fiyatının çok altında🔥

İPad 11. Nesil 128gb piyasada 6000₺ ye satılan Zagg pro 2 kalem ile 17.500₺ ye geliyor.

Ben 13.500₺e demo açık kutu ipad 11. Nesil aldım. Normalde teşhir ürünlerin garantisi olmazken. Pt demo ürünleri adınıza faturalı 2 yıl apple garantili. Ve iade kabul ediyorlarmış

Telefon düşünenler için İPhone 16e 128gb 39.500₺ e geliyor

Vakıfbank like kartı olan gençler için güzel fırsat. Kampanyaya vakıfbank mobil üzerinden katılınıyor. Ay sonu ekstre kesiminden sonra ekstre indirimi olarak karta yansıyor. https://www.pt.com.tr/kampanya/vakifbank-bireysel-kredi-kartlarina-ozel-kampanya
İpad Air M3 128gb 26.500₺ ye geliyor. Piyasa fiyatının çok altında🔥

İPad 11. Nesil 128gb piyasada 6000₺ ye satılan Zagg pro 2 kalem ile 17.500₺ ye geliyor.

Ben 13.500₺e demo açık kutu ipad 11. Nesil aldım. Normalde teşhir ürünlerin garantisi olmazken. Pt demo ürünleri adınıza faturalı 2 yıl apple garantili. Ve iade kabul ediyorlarmış

Telefon düşünenler için İPhone 16e 128gb 39.500₺ e geliyor
Demo açık kutunun outlet den farkı ne

Adamlara maille sormak daha iyi olacaktır ama bence biri kullanılmış cihaz, garantisi yok ve kozmetiği kötü, diğeri sadece sergilemek için kullanılmış, sıfır kozmetiğinde olan cihaz

iPad 11 demo çok alınabilir olmuş hala da satışta gidin alın

Like değil de normal karta da 2000 varmış, şirket üzerine M4 Air almayı düşünüyorum. 45 bin fiyatı var. Bu kampanyayı kullanmaya engel olur mu

Teşhir ürünün diğer adı. Tek farkı dışına dokunulmamış ancak kutusu açılıp kapalı bir şekilde sergilenmiş.

Like değil de normal karta da 2000 varmış, şirket üzerine M4 Air almayı düşünüyorum. 45 bin fiyatı var. Bu kampanyayı kullanmaya engel olur mu
Bireysel kart olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşhir ürünün diğer adı. Tek farkı dışına dokunulmamış ancak kutusu açılıp kapalı bir şekilde sergilenmiş.
Daha iyi değil mi. Milletin dokunduğu denediği cihaz yerine 500 daha koyup bunu almak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri