11. Sınıf için gayet güzel netin var problem ve paragraf çöz günlük. Bu yaz geometriyi ve tyt yi tamamen ha
Nasıl çalıştınız peki 11 yazında ve 12 başında kaç geliyordu tytniz ve yazın kaç saat çalıştınız hocam teşekkür ederim şimdidenAynen
TYT güzel onu 100 civarına çekmen gerek ama bunun için fazlasıyla zamanın var yaz sonu bir kampla halledersin. Asıl önemli olan AYT şuan 11 konularını iyice öğrenmeye bak ve vaktin olursa 12 konularına önden gir AYT ye ne kadar erken girersen o kadar iyi.Tıp isteyen biri günde ne kadar çalışmalı şuan 11.sinifim ve tyt 70 civarı geliyor ne önerirsiniz
Sağolun hocam tavsiye icinTYT güzel onu 100 civarına çekmen gerek ama bunun için fazlasıyla zamanın var yaz sonu bir kampla halledersin. Asıl önemli olan AYT şuan 11 konularını iyice öğrenmeye bak ve vaktin olursa 12 konularına önden gir AYT ye ne kadar erken girersen o kadar iyi.
Özel olmayacaksa üniversiteniz nedir acaba ben 9. Sınıfım aynı şekilde tıp istiyorum.Ben hata ettim 11 yazı sadece geometri baktım
12.sınıf tyt ilk denemeler 40-50 net geliyordu
bende 11. sınıfım şuanlık denemelere hiç girmedim neden girmedim muhtemelen ailenin edeceği laflar ve 9-10 un sıkıntılı geçmesinden dolayıTıp isteyen biri günde ne kadar çalışmalı şuan 11.sinifim ve tyt 70 civarı geliyor ne önerirsiniz
Üniversite de değilki lisedeÖzel olmayacaksa üniversiteniz nedir acaba ben 9. Sınıfım aynı şekilde tıp istiyorum.