Tıp isteyen biri nasıl çalışmalı

karabela

80+
Reaksiyon skoru
1
Tıp isteyen biri günde ne kadar çalışmalı şuan 11.sinifim ve tyt 70 civarı geliyor ne önerirsiniz

11. Sınıf için gayet güzel netin var problem ve paragraf çöz günlük. Bu yaz geometriyi ve tyt yi tamamen hallet

Nasıl çalıştınız peki 11 yazında ve 12 başında kaç geliyordu tytniz ve yazın kaç saat çalıştınız hocam teşekkür ederim şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl çalıştınız peki 11 yazında ve 12 başında kaç geliyordu tytniz ve yazın kaç saat çalıştınız hocam teşekkür ederim şimdiden

Ben hata ettim 11 yazı sadece geometri baktım
12.sınıf tyt ilk denemeler 40-50 net geliyordu

Bu yazın bütün tytyi komple bitirebilir 12. sınıfın tamamını aytye ayırırsan yapabilirsin diye düşünüyorum.

Tıp isteyen biri günde ne kadar çalışmalı şuan 11.sinifim ve tyt 70 civarı geliyor ne önerirsiniz
TYT güzel onu 100 civarına çekmen gerek ama bunun için fazlasıyla zamanın var yaz sonu bir kampla halledersin. Asıl önemli olan AYT şuan 11 konularını iyice öğrenmeye bak ve vaktin olursa 12 konularına önden gir AYT ye ne kadar erken girersen o kadar iyi.

TYT güzel onu 100 civarına çekmen gerek ama bunun için fazlasıyla zamanın var yaz sonu bir kampla halledersin. Asıl önemli olan AYT şuan 11 konularını iyice öğrenmeye bak ve vaktin olursa 12 konularına önden gir AYT ye ne kadar erken girersen o kadar iyi.
Sağolun hocam tavsiye icin

Ben hata ettim 11 yazı sadece geometri baktım
12.sınıf tyt ilk denemeler 40-50 net geliyordu
Özel olmayacaksa üniversiteniz nedir acaba ben 9. Sınıfım aynı şekilde tıp istiyorum.

bende 11. sınıfım şuanlık denemelere hiç girmedim neden girmedim muhtemelen ailenin edeceği laflar ve 9-10 un sıkıntılı geçmesinden dolayı
ben haftanın her günü 1-2 saat olacak şekilde biyoloji kimya fizik ve tyt matematik çalışıyorum yazın da aynı düzen devam eder muhtemelen yada bir değişiklik yapıp tyt yoğunlaşırım biyoloji netlerim hiç görmememe rağmen iyi geliyor (pekte iyi olmayabilir) fizik ve kimya da iyi en sevdiğim şey hızlı öğrenmem 11. sınıf ayt ye yoğunlaşmak lazım en önemli yer burası gibi 12 de hocalarım daha basit olucak dedi özellikle kimya neredeyse hepsi sözelmiş umarım başarırız olmayız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,037
Üyeler
190,306
Son üye
Cryzy38
Geri