Yardım 1 milyona altın mı alayım faiz mi ?

Faize bulaşma. Helal parana haram karıştırma

Kilo ile eski anakartları ve devreleri al topla. Altın madenciliği yap.
Ama zehirlenirsen beni arama :D

Merhabalar arkadaşlar yarın arsamı satıyorum 900kya 4-5 ay içerisinde kız arkadaşımı istemeye gideceğiz ve nişan filan olucak toplamda da 400-450klık altın takıcam bu süre zarfında paranın hepsini altına mı yatırmak mantıklı olur yoksa 4-5 ay faize yatırıp düğün zamanı o civarda bilezik almak mı ? Savaş krizi de var, bi bomba düşse altın fırlayacak gibi hissediyorum, önerileriniz varsa teşekkür ederim.
altın al ilk yarıda minimum 10.000tl olacak ytd.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz bekle altını beklerkende faize at şuan ne olacagı hic belli degil
çok belli hocam altın 7000 altını görmez artık ama ilk yarıya kadar 10bini görecek...

teşekkürler öyle yapacağım sanırım
Biz 3 yıldır tüm karı altına koyarız hatırı sayılır bir miktarda altın birikti toplam değeri 3 milyon dolar olana dekte altından devam edeceğiz. uzun vadede altın hep kazanır. günümüz şartlarında 4-5 ay uzun vade ama normalde kısaydı kesinlikle altın alın minimum %20 kar edersiniz bu sürecin sonunda - ytd

gümüş ? ytd.

Merhabalar arkadaşlar yarın arsamı satıyorum 900kya 4-5 ay içerisinde kız arkadaşımı istemeye gideceğiz ve nişan filan olucak toplamda da 400-450klık altın takıcam bu süre zarfında paranın hepsini altına mı yatırmak mantıklı olur yoksa 4-5 ay faize yatırıp düğün zamanı o civarda bilezik almak mı ? Savaş krizi de var, bi bomba düşse altın fırlayacak gibi hissediyorum, önerileriniz varsa teşekkür ederim.
Altının düşüşüne denk gelirse sizi içerde kitleyebilir. Uzun vade yatırımı olmalı altın.

500k ya altın gerisi faiz

şu an alınmalı. iran savaşı yüzünden artması gereken altın 2-3 haftadır yerinde sayıyordu bugün de darbe yedi. şu an baskılanıyor. baskı bittiğinde fena sıçrayacak. uzun vadeli yatırımcı parasını altına yatırmalı, arttığında sevinip düştüğünde ise alım fırsatı olarak görüp kendini teselli etmeli.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Hocalar 3-4 gün önce aldım kötü timing oldu altın düştü böylesi hayırlısıymış ne yapalım

Geri