TaHao
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
Karısı ne anlar altından aga, hayatında yatırım yapan kaç kadın gördünbunları evleneceğin kadına sorsan daha iyi değil mi hoca, hayat kuracağın kişi ya hani![]()
Karısı ne anlar altından aga, hayatında yatırım yapan kaç kadın gördünbunları evleneceğin kadına sorsan daha iyi değil mi hoca, hayat kuracağın kişi ya hani![]()
altın al ilk yarıda minimum 10.000tl olacak ytd.Merhabalar arkadaşlar yarın arsamı satıyorum 900kya 4-5 ay içerisinde kız arkadaşımı istemeye gideceğiz ve nişan filan olucak toplamda da 400-450klık altın takıcam bu süre zarfında paranın hepsini altına mı yatırmak mantıklı olur yoksa 4-5 ay faize yatırıp düğün zamanı o civarda bilezik almak mı ? Savaş krizi de var, bi bomba düşse altın fırlayacak gibi hissediyorum, önerileriniz varsa teşekkür ederim.
çok belli hocam altın 7000 altını görmez artık ama ilk yarıya kadar 10bini görecek...biraz bekle altını beklerkende faize at şuan ne olacagı hic belli degil
zaten altın alacakmışsın yarısıyla, şimdiden al
teşekkürler öyle yapacağım sanırımaltın al ilk yarıda minimum 10.000tl olacak ytd.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok belli hocam altın 7000 altını görmez artık ama ilk yarıya kadar 10bini görecek...
Biz 3 yıldır tüm karı altına koyarız hatırı sayılır bir miktarda altın birikti toplam değeri 3 milyon dolar olana dekte altından devam edeceğiz. uzun vadede altın hep kazanır. günümüz şartlarında 4-5 ay uzun vade ama normalde kısaydı kesinlikle altın alın minimum %20 kar edersiniz bu sürecin sonunda - ytdteşekkürler öyle yapacağım sanırım
Altının düşüşüne denk gelirse sizi içerde kitleyebilir. Uzun vade yatırımı olmalı altın.Merhabalar arkadaşlar yarın arsamı satıyorum 900kya 4-5 ay içerisinde kız arkadaşımı istemeye gideceğiz ve nişan filan olucak toplamda da 400-450klık altın takıcam bu süre zarfında paranın hepsini altına mı yatırmak mantıklı olur yoksa 4-5 ay faize yatırıp düğün zamanı o civarda bilezik almak mı ? Savaş krizi de var, bi bomba düşse altın fırlayacak gibi hissediyorum, önerileriniz varsa teşekkür ederim.