3uncubayezit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 401
Kartları kabul etse çok daha ucuza alacaktık da kabul etmedi ki sağolsun...Enaba'da "SPRING" koduyla %8 indirimle 2073 TL ye geliyor.
Kartları kabul etse çok daha ucuza alacaktık da kabul etmedi ki sağolsun...Enaba'da "SPRING" koduyla %8 indirimle 2073 TL ye geliyor.
Hangi bankalarla denediniz?Kartları kabul etse çok daha ucuza alacaktık da kabul etmedi ki sağolsun...
Ziraat, Paraf. Sanal kartlarda sorun yok hiçbirinde.Hangi bankalarla denediniz?
Şu kart işi hevesimi kaçırdı zaten hocamOyun çok da iyi çıkmadı, homurtular yüksek. Birkaç ay içinde fiyat düşecektir, acelesi olmayan beklesin.
Hocam bu tro discover genelde Ziraat de bı de yapı Kredi banka kartında de var bende yaşadım aynı problemi kredi ile denedim visa veya maestro oluyorBende aynı kart sorununu yaşadım ziraat,denizbak,qnb,yapıkredi ve enpara ile denedim kredi kartı, banka kartı ,sanal kart vs hiçbiri olmadı bankayı aradım banka ; işlem gözükmüyor bile dedi karşı tarafı sorunlu buldu![]()
hangi bankanın visa kartını denedin acaba ben 2 farklı kredi kartı visa denedim ama olmadı yineHocam bu tro discover genelde Ziraat de bı de yapı Kredi banka kartında de var bende yaşadım aynı problemi kredi ile denedim visa veya maestro oluyor
Yapikredi world karthangi bankanın visa kartını denedin acaba ben 2 farklı kredi kartı visa denedim ama olmadı yine