Yardım İşlemci Montajında Hata Olabilir Mi?

raintherain

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Selamlar,

Elimde darkın mandallı soğutucusu var, montajını yaptım mandalları oturttum ama elle sallamaya çalıştığımda hafif esniyor bu normal midir yoksa montajda hata mı var? Benim bildiğim mandalların ikiside oturduğu zaman montaj olmuş demektir ama yapay zeka biraz ikileme soktu.

Bir de örnek veriyorum CS oynarken birinin profilini açınca fanlar devreye vs. girebiliyor anlık yüklenme ile hatta hafif takılma da oluyor. Bu normal sayılır mı?

kanka x123 kullandım darkın bende mandallar oturunca taş gibi olmuştu

Hiç mi esnemiyor? Hangi işlemci bu arada
İşlemciyle ne alakası var yav, herhangi bir hava soğutucuyu taktın mı oradan oynamaz, sırf oradan tutup anakartı kaldırabilirsin, üstelik termal macunda sürülü ise hiç oynamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne tarafa esniyor? esneme ne demek

hareket etmiyor olması lazım

İşlemciyle ne alakası var yav, herhangi bir hava soğutucuyu taktın mı oradan oynamaz, sırf oradan tutup anakartı kaldırabilirsin, üstelik termal macunda sürülü ise hiç oynamaz.

İntelse eğer montajı daha farklıdır diye sordum

hafif hareket ediyor işte sağ sol oynatmaya çalışınca ama mandalları yerinde

hareket etmiyor olması lazım
Sağ sol oynatmaya çalışınca hiç mi esnememesi lazım

Ya ters taktın yada düzgün takamadın sağlam tak

İntelse eğer montajı daha farklıdır diye sordum

hafif hareket ediyor işte sağ sol oynatmaya çalışınca ama mandalları yerinde

Sağ sol oynatmaya çalışınca hiç mi esnememesi lazım
Yani çok zorlarsan bir tık hareket eder, bence termal macun tam olmamış, zaten aslında o kadar yapışan şey termal macun oluyor tüm yüzeye yayılmamış olabilir.

Yani çok zorlarsan bir tık hareket eder, bence termal macun tam olmamış, zaten aslında o kadar yapışan şey termal macun oluyor tüm yüzeye yayılmamış olabilir.
Macun yok ptm var ama dereceler de gayet iyi gibi şahsen

Ya ters taktın yada düzgün takamadın sağlam tak
Mandallı soğutucunun tersi nasıl oluyor ki? Bunu sökmek takmak zulüm o yüzden pek oynamayı düşünmüyorum

Klipsler tam kapanmamış olabilir oynamaması lazım hiç normalde.

Geri