Brom ben birşeyi anlamadım sen 27acsye 950 cont diyorsunda monitor unboxedda 1200e yakın bir deger cıkıyorHayır.
ben bu modeli kullanıyorum HDR oyun modu mükemmelBir de son kez şu ürünü buldum
Philips den tamamen vazgeçtim kronik sorunları varmış ve beyaz model olduğundan tercih etmiyorum![]()
LG UltraGear G6 27G610A-B 27" 200Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR400 Pivot QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
LG UltraGear G6 27G610A-B 27" 200Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR400 Pivot QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27G610A-B ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Biraz oynamalar olabilir, her ürün fabrikadan birebir aynı şekilde çıkmaz. Asus Unboxed'a ürün seçerek gönderiyor. Birden fazla incelemesine baktım.Brom ben birşeyi anlamadım sen 27acsye 950 cont diyorsunda monitor unboxedda 1200e yakın bir deger cıkıyor
Hocam siz bunun Z kod adı ile bitenini incelemişsiniz önceden, peki ya bu? Çok f/p bu fiyata da.Hayır.
Cu34g4 performansı z olan modelden farklıydı. Yeterli değildi diye hatırlıyorum. Ama incelemesini unuttum.Hocam siz bunun Z kod adı ile bitenini incelemişsiniz önceden, peki ya bu? Çok f/p bu fiyata da.
![]()
AOC CU34G4 Monitör
AOC CU34G4 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com