Crimson Desert alınır mı?

dost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle :D
reklam

dost kayaoğlunun oynadım videosunu izliyordum ben de, adam 150 saat oynadım daha yarısını göremedim diyordu. 2800 ₺'ye 20 (?) kere tavuk döner yemekten falan daha mantıklı gibi bu oynanış süresiyle :D

Mantıklı da bu oyunun başına oturdun mu sırf bunu oynayacaksın. Adamlar çevrimiçi açık dünya oyununu hikaye moduna dönüştürmüşler. Oyun hakkında yapılan tek olumsuz yorum kontrollerin tuhaflığı ama alışılmayacak düzeyde değilmiş. Türkçe dil desteğinin olması ayrıca güzel. Yakın zamanda indirime girmez zaten. Kurban bayramına yakın almayı planlıyorum.

bekle biraz anlık gazla alma hemen

Mantıklı da bu oyunun başına oturdun mu sırf bunu oynayacaksın. Adamlar çevrimiçi açık dünya oyununu hikaye moduna dönüştürmüşler. Oyun hakkında yapılan tek olumsuz yorum kontrollerin tuhaflığı ama alışılmayacak düzeyde değilmiş. Türkçe dil desteğinin olması ayrıca güzel. Yakın zamanda indirime girmez zaten. Kurban bayramına yakın almayı planlıyorum.
çok çeşitli dünyası var diye duydum ama oynamadım. zaten bi süre sonra istediğini yapsın aynı oyun olduğu müddetçe sıkacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata 20 tane tavuk döner yemeyi tercih ederim :D
hocam demin baktım da 10 tane falan geliyo be :D

çok çeşitli dünyası var diye duydum ama oynamadım. zaten bi süre sonra istediğini yapsın aynı oyun olduğu müddetçe sıkacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam demin baktım da 10 tane falan geliyo be :D
Olsun değer :D

O ne oluyor hocam last of us part 2de falan varsa rahatça oynanıyor black mythde öyle oynadım denemeye değer olmazsa alırsın
Oyunlar cracklenmesin diye koyulan koruma, bu koruma sadece 5 cihazın oynamasına izin veriyor. Her 24 saatte yine 5 cihaz. Yani paylaşımlı hesap ile oynanmaz, çünkü hesapta 20-30 kişi olduğu için Denuvo koruması oynamana izin vermiyor.

Crimson Desert oyununu almak istiyorum, çok merak ediyorum. 2800 TL’ye değer mi yoksa indirim beklemek mi lazım? Steam key olarak alacağım.
değmez çünkü herkese hitap edicek bi oyun değil ve bol zamanı olan adamın oynayabileceği bi oyun
itemhesap var oraya gir 100-150 tl ye hesap veriyolar al 1-3 ay arası garantili save de bilgisayarına kaydoluyo zaten ben öyle yaptım gidip 3000 tl vermeye değmez hiç bir oyun için değmez

Oyunlar cracklenmesin diye koyulan koruma, bu koruma sadece 5 cihazın oynamasına izin veriyor. Her 24 saatte yine 5 cihaz. Yani paylaşımlı hesap ile oynanmaz, çünkü hesapta 20-30 kişi olduğu için Denuvo koruması oynamana izin vermiyor.
Bir kere açıp sonra çevrimdışı oynayınca oluyodu sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,124
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri