143K R7 9800X3D RX 9070 XT SİSTEM TOPLAMA

143k bütçede nasıl oldu da 9070xt ve oled olmayan bir monitöre kaldık. Yan parçalar dahil 5080'li bir sistem alabilmemiz lazım.

hiç olmamış gibi ya

143k bütçede nasıl oldu da 9070xt ve oled olmayan bir monitöre kaldık. Yan parçalar dahil 5080'li bir sistem alabilmemiz lazım.
hocam valla parçaları kaliteli seçmeye çalıştım öyle hazır alsam psu belli değil kasa pc yi boğar fanlar kalitesiz 5080 alınır bu paraya ama kaliteli olmaz bana göre genede fikriniz önemli hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç olmamış gibi ya
fikriniz nedir hocam

hocam valla parçaları kaliteli seçmeye çalıştım öyle hazır alsam psu belli değil kasa pc yi boğar fanlar kalitesiz 5080 alınır bu paraya ama kaliteli olmaz bana göre genede fikriniz önemli hocam

fikriniz nedir hocam
hocam valla sistemde garip bi denge var çözemedim fiyatta çok yüksek buranın işi uzun :D

ben olsam anakartı bir tık yükseltirdim orta seviye b850 8-9k civarında alabilirsin, eğer ilerde 5090 ayarında kart falan düşünüyorsan psu da 1000w yap böylece daha geleceğe dönük daha dengeli olur, parçalar üzerinde takıntın yok ise ille bu parça olacak diye aynı kalitede ve daha düşük fiyatta parçalar ile revize edebilirsin (ekipmanlar hariç sistem parçalarını kastediyorum, benim öyle ekipman takıntım yok mouse klavye vs. iş görsün yeter bana, ama ekipman tercihine karışamam sana kalmış)

5080 li sistem toplanır bu paraya sırf marka diye ekstra para verme boşuna

5080 li sistem toplanır bu paraya sırf marka diye ekstra para verme boşuna
hocam işte marka değil toplanır toplanmasınada psu kasa fanlar ekran monitör ramlar ssd işlemci nolcak markadan dolayı değil valla

hocalarım madem diyonuz bana parçaları dandik olmayan 5080 monitör ekipman her şey dahil 145k sistem toplayabilirmisiniz ben bulamadım o fiyata böyle kaliteli 5080 sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,636
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri