❌İndirim Bitti! REVOLT RS6 125 cc Benzinli Motosiklet 19.999 Tüm sitelere baktım en düşük fiyat

trendyol olduğu için sıkıntı yok hacım bekliyoruz kargoya verilse detaylı kanıtlar alırım mesaj gelse ordada aynı şeyleri yaparım ibandan para atmama merak etme :D

:))
O zaman insallah gelir ve hayrımız dokunur Hayırlı olsun simdiden gelirse mutlaka mesajını beklıyorum

Kupon için alınır mı

trendyol olduğu için sıkıntı yok hacım bekliyoruz kargoya verilse detaylı kanıtlar alırım mesaj gelse ordada aynı şeyleri yaparım ibandan para atmama merak etme :D

:))
Son 1-2 haftadır en az 5 satıcıya olduğunu gördüm hep motor, atv, laptop ve tv satıyorlardı bence iptal et.

gördüğüm kadarıyla mağaza hesaplarını patlatıp böyle satış yapıyorlar paraya çökmezlerse iyi
Kim çökecek paraya? Bu pazaryeri ( Trendyol, Hepsiburada, Amazon. N11 v.b ) olan yerlerde ödeme şekli ve süreci nasıl oluyor sizin bir bilginiz var mı?

Kim çökecek paraya? Bu pazaryeri ( Trendyol, Hepsiburada, Amazon. N11 v.b ) olan yerlerde ödeme şekli ve süreci nasıl oluyor sizin bir bilginiz var mı?
Parayı ibandan atmadığın sürece çökme filan olamaz en fazla 1 hafta sonra filan geri yatar biz belki kupon verir trendyol diye aldık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,633
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri