- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum keske almasaydın cokca uyarı yaptı arkadaslar ya9 taksitle aldım bakalım ne olacak![]()
Dostum keske almasaydın cokca uyarı yaptı arkadaslar ya9 taksitle aldım bakalım ne olacak![]()
H.o9 taksitle aldım bakalım ne olacak![]()
Nolcak adam en kötü kupon alırDostum keske almasaydın cokca uyarı yaptı arkadaslar ya
trendyol olduğu için sıkıntı yok hacım bekliyoruz kargoya verilse detaylı kanıtlar alırım mesaj gelse ordada aynı şeyleri yaparım ibandan para atmama merak etmeDostum keske almasaydın cokca uyarı yaptı arkadaslar ya
O zaman insallah gelir ve hayrımız dokunur Hayırlı olsun simdiden gelirse mutlaka mesajını beklıyorumtrendyol olduğu için sıkıntı yok hacım bekliyoruz kargoya verilse detaylı kanıtlar alırım mesaj gelse ordada aynı şeyleri yaparım ibandan para atmama merak etme
)
Son 1-2 haftadır en az 5 satıcıya olduğunu gördüm hep motor, atv, laptop ve tv satıyorlardı bence iptal et.trendyol olduğu için sıkıntı yok hacım bekliyoruz kargoya verilse detaylı kanıtlar alırım mesaj gelse ordada aynı şeyleri yaparım ibandan para atmama merak etme
)
gördüğüm kadarıyla mağaza hesaplarını patlatıp böyle satış yapıyorlar paraya çökmezlerse iyiSon 1-2 haftadır en az 5 satıcıya olduğunu gördüm hep motor, atv, laptop ve tv satıyorlardı bence iptal et.
Kim çökecek paraya? Bu pazaryeri ( Trendyol, Hepsiburada, Amazon. N11 v.b ) olan yerlerde ödeme şekli ve süreci nasıl oluyor sizin bir bilginiz var mı?gördüğüm kadarıyla mağaza hesaplarını patlatıp böyle satış yapıyorlar paraya çökmezlerse iyi
Parayı ibandan atmadığın sürece çökme filan olamaz en fazla 1 hafta sonra filan geri yatar biz belki kupon verir trendyol diye aldıkKim çökecek paraya? Bu pazaryeri ( Trendyol, Hepsiburada, Amazon. N11 v.b ) olan yerlerde ödeme şekli ve süreci nasıl oluyor sizin bir bilginiz var mı?