"Kargoya teslimatı bekliyor" kısmındayım iptal edilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siparis saatiniz kac ayni urunu almisiz.
Hocam siparis saatiniz kac ayni urunu almisiz.
hocam simdi gordum. ayni urun ayni saatte almisiz"Kargoya teslimatı bekliyor" kısmındayım iptal edilir mi?
Şurada onlarca kişi başlığa yazıyoruz yüzlerce kişi okuyor. Herkes eşine dostuna gruplara haber verse binlerce kişi girecek o siteye zatenkoskoca vatan forumdaki konunun reklamina mi muhtac![]()
Sizde de kargoya teslimatı bekleniyor mu yazyıordu?Reis bu ürün kimseye gitmeyecek maalesef kargoya verilmez yani bende almıştım ama yok![]()
o da bir şey mi Gigabyte 5080leri 12k ya satmışlardı, alamadıkGeçen sene tam bu zamanlarda 4060lı sistemi 14k'dan vermişti vatan o ara ederi 22 falandı ve gelmişti. Bence yine gönderir vatan iptal edeceğini zannetmiyorum.
1 sene oldu herhalde5080 ne zaman 16 bine gitti la
onlar da onu bekliyo benceYav şimdi yanlışlıkla siparişi iptal et kısmına tıklayacağım bakmıyorum kapattım
Sandıkları terketmeyinsms bile geldi fatura kesilip gönderilecek diye sonra tekrar onaya düştü iptal edilir gibi duruyor hiç umudum kalmadı.
20 saniye fark ile almisiz benim 11.30.31 saka gibi benimki daha onaylanmadi. 20 saniye ile mi yani."Kargoya teslimatı bekliyor" kısmındayım iptal edilir mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle