❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ah be keşke görseydim geçerdim sipariş. Üzdü. Sipariş etsem hayatta iptal etmezdim

ürünlere genel zam yapıyolar sanırım aradaki fiyat farkı %80 üzerine çıkması için

Direk stok olan bi mağazaya sordurdum elimde 1 stok var ama satışı yapılamıyor sistem vermiyor diyor. Fiyat hatasından dolayı diyor.

Arkadaslar hadi bi urunu 0 eksik girersiniz yanlis girilir anlarim veya bi basamak eksiktir 100000 lik urunu 10k ya alirsiniz anlarim adamlar 20-30 tane ram urununun fiyatini giriyor hepsini itinayla mi yanlis girdiler. Bir tane urun değil mevzu koskoca ram kismi bu fiyattaydi Thh bunu goz onunde bulundurur toplu basvuruda bisey cikabilir cikmayabilirde.

Başka olasılık mı var sanki :D
Verilen yere göre diyorum. Mesela bizim oradakiler kbaul ediyor ama bazı thhler bunları kabul etmiyor. Aynı problem aynı metin bir thh kabul ederken diğeri kabul etmiyor. Demek istediğim oydu

Geçen sene tam bu zamanlarda 4060lı sistemi 14k'dan vermişti vatan o ara ederi 22 falandı ve gelmişti. Bence yine gönderir vatan iptal edeceğini zannetmiyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri