Kıtlık döneminde 3070 Ti'ler 18K'ydı vatan 11500e sattı aldım ve iptal ettiler gene bekletip bekletip 2-3 gün.koskoca vatan forumdaki konunun reklamina mi muhtac![]()
Kıtlık döneminde 3070 Ti'ler 18K'ydı vatan 11500e sattı aldım ve iptal ettiler gene bekletip bekletip 2-3 gün.koskoca vatan forumdaki konunun reklamina mi muhtac![]()
koskoca vatan hatalı fiyatı nasıl giriyorkoskoca vatan forumdaki konunun reklamina mi muhtac![]()
Evet aynı konudan birimiz ret birimz kabul yemiştik, ama THH sonuçlanana kadar RAM'ler bu paraya da düşebilişr hahahaThhye verilirse verilen yere göre kabul veya red olabilir.
Başka olasılık mı var sankiThhye verilirse verilen yere göre kabul veya red olabilir.
vay .... lerürünlere genel zam yapıyolar sanırım aradaki fiyat farkı %80 üzerine çıkması için
İnternet satış faturalarını kestirmiyormuş sistem.Nasi iptal hala bekliyorda
Verilen yere göre diyorum. Mesela bizim oradakiler kbaul ediyor ama bazı thhler bunları kabul etmiyor. Aynı problem aynı metin bir thh kabul ederken diğeri kabul etmiyor. Demek istediğim oyduBaşka olasılık mı var sanki![]()