ai ile urune teslim edildi olarak yaziyi degistirip buraya atasim var forumu karistirma isi
ai ile urune teslim edildi olarak yaziyi degistirip buraya atasim var forumu karistirma isi
kanım dondu 16 tane 32lik aldım gelir miBilgi geldi sadece al sat amaçlı beşli onlu alanlara gönderilcekmiş. İhtiyacı olanlar direkt iptalmiş
tekrar kazandık galibaBilgi geldi sadece al sat amaçlı beşli onlu alanlara gönderilcekmiş. İhtiyacı olanlar direkt iptalmiş
Iyi bari bizimki geliyo ben 26588592gb almistimBilgi geldi sadece al sat amaçlı beşli onlu alanlara gönderilcekmiş. İhtiyacı olanlar direkt iptalmiş
1 adet mi aldınız bilmiyorum ama 16gb olanı zaten 8 9a sattıkları oldu 1 ay öncebenim geliyor valla 1 saate fotoyu atarım.
onu da yapacaz yateslim edilirse yetişmeyip kuduranlara yapacağımız şov..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aman hocam ortalık 56 olur sakın
Hocam bu urun stokta yok herhalde ya benimki hala onayda bizimkiler patladi gibi sirf guzel gozukuyo diye bunu aldim bideHocam, beklemedeyiz. Arka planın kırmızı olması ve bir süredir böyle kalması içimi rahatlatmıyor pek ama bakalım.
Alıntıyı görüntüle
Ağzın kokuyor.teslim edilirse yetişmeyip kuduranlara yapacağımız şov..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aman hocam ortalık 56 olur sakın
32 tane 16lik gelse sorun olur mu hocamkanım dondu 16 tane 32lik aldım gelir mi![]()
Hocam seninki sanki çok temel değil gibi geldi bana ama. Diğerleri kadar büyük fiyat farkı yok sanki senin aldığında seninki gelebilir yani normal diğerleri gibi %400-500 fiyat düşüşü yokbenim geliyor valla 1 saate fotoyu atarım.
hayır 2 tane adet bilgisi yazmıyo1 adet mi aldınız bilmiyorum ama 16gb olanı zaten 8 9a sattıkları oldu 1 ay önce