falan filan inter milan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,745
ben bi tanidiga yazip gelim o zaman halledelim senin isi insallah masallah ihtiyacin da varmis zaten.olur ya sunucu için aldım şaka bi yana
ben bi tanidiga yazip gelim o zaman halledelim senin isi insallah masallah ihtiyacin da varmis zaten.olur ya sunucu için aldım şaka bi yana
mağaza teslim mi seçtinteslim aldık birazdan faturayla ürünün fotosu geliyor
Alıntıyı görüntüle
aynenmağaza teslim mi seçtin
şehir neresiaynen
Neeee diyooo olummmmteslim aldık birazdan faturayla ürünün fotosu geliyor
Alıntıyı görüntüle
BURALAR KARIŞIRteslim aldık birazdan faturayla ürünün fotosu geliyor
Alıntıyı görüntüle
yandaki adam diyor ki bu niye bu kadar ucuz. çalışan da sistemsel bir hata olmuş falan diyor. tam qehba bunlaraynen
ya bi git ben de mi öleyimşehir neresi
Buna rağmen sattılar mı sana ?yandaki adam diyor ki bu niye bu kadar ucuz. çalışan da sistemsel bir hata olmuş falan diyor. tam qehba bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya bi git ben de mi öleyim
Edilir edilir bekleteslim edilirse yetişmeyip kuduranlara yapacağımız şov..
Yükleyebilirsin senin gibiler olduğu sürece ihtiyacı olanlar faydalanamaz, ben krizden önce aldım zaten ihtiyacım olanı sözüm burada konuyu görüp al sat yapabilmek için 3-5 sipariş çekenlere, konuyu ilk 10 dakikada görmüştüm böyle birşeyin olmasına ihtimal bile vermediğimden konuya bile bakmamıştım.fındığım ben daha teslim almadığım için yüklemedim azıcık sabret
Çıkmadı mı ordan gözlüklü top sakallı bi reisim müdürümü arayım diye skxmdyandaki adam diyor ki bu niye bu kadar ucuz. çalışan da sistemsel bir hata olmuş falan diyor. tam qehba bunlar
ya bi git ben de mi öleyim