❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB M.2 2280 5099TL

Sadece oyun için kullanacağım normalde ssd almıştım 1tb onu iade edip bunu almak daha mı mantıklı olur ssdyi 3800 almıştım geçen forumda açılmıştı
Bende de aynı sıkıntı var. Daha yeni aldım o sata kioxiayı hatta kurdum oyunda yükledim‌. Şimdide bunu aldım. İade mi etsem bunu almaya gerek var mı kararsızlığındayım

Bende de aynı sıkıntı var. Daha yeni aldım o sata kioxiayı hatta kurdum oyunda yükledim‌. Şimdide bunu aldım. İade mi etsem bunu almaya gerek var mı kararsızlığındayım
Ben iade ettim normalde almıyacaktım ama depolama lazım diye almıştım mavi ekran falan diyorlardı direkt iade ettim bunu aldım tek korktum iptal edilmesi ve ikisinden de olmak olur sanırım

Benimki kolay gelsin kargosuna verildi. Belki ayin 25ine kalmadan tesim edilir.

kasım indirimlerinde sn5100den 2 tane çekmiştim sorusu olan varsa yazsın

kaca cekmistin hocam bu fiyat sencr nasil?
2800TL'den almıştım kasım 2025'te amazondan. aynı tarihte kingston nv3'ü'de 2400TL'den almıştım. şuanda malesef fiyatlar böyle hatta emsal rakip ssdler 5K bandına düşmedi bile.

Benimkide verildi ama o otomatik diye biliyorum yani amazon otomatik kargoya atıyormuş
gelen giden olmadi bugun. perşembeye kaldi her turlu
HDD min sağlığına baktim da iyi olmus aldigim
IMG_20260319_191125_113.webp

Arkadaşlar ben kolay gelsini aradım kargoya verildi yazmasına rağmen fiziki olarak verilmemiş bir tane yorum okudum adam iade edildiğini söylemiş hem de parasından olmuş nasıl halledeceğiz bu işi amazonla konuşmamı söylüyorlar

Arkadaşlar ben kolay gelsini aradım kargoya verildi yazmasına rağmen fiziki olarak verilmemiş bir tane yorum okudum adam iade edildiğini söylemiş hem de parasından olmuş nasıl halledeceğiz bu işi amazonla konuşmamı söylüyorlar
bende sordum böyle cevap verdiler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-23 181034.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-23 181034.webp
    20.7 KB · Hit: 49
Geri