Yardım Bilgisayar parçalarında indirim tahmini ne zaman olur ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
Arkadaşlar yavaştan sipariş geçecektim aklımdaki parçaları ama bodoslama almak yerine indirim kovalayıp almayı düşünüyordum. Yakın zaman içinde bir indirim falan olacak mı bilginiz var mı ?

Bende aynı şekil, indirim kovalayarak istediğim sistemi 1-2 ay içerisinde toplamayı planlıyorum, bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

belli bir indirim yok her site rastgele zamanlarda indirim yapabiliyor incehesap cuma günleri yapıyor mesela

belli bir indirim yok her site rastgele zamanlarda indirim yapabiliyor incehesap cuma günleri yapıyor mesela
Hocam indirimleri aktif olarak nerede bulabilirim, ciddi manada şu anki sistemle hiçbirşey yapamıyorum artık sistem lazım. Mühendislik ve oyun için.

Hocam indirimleri aktif olarak nerede bulabilirim, ciddi manada şu anki sistemle hiçbirşey yapamıyorum artık sistem lazım. Mühendislik ve oyun için.
bu forumun sıcak fırsatlar kısmından bulabilirsiniz hocam hazır sistem istersenizde yeni konu açın bütçenizi yazıp yardımcı olurlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela şöyle 5070 sistem var 55k

bu forumun sıcak fırsatlar kısmından bulabilirsiniz hocam hazır sistem istersenizde yeni konu açın bütçenizi yazıp yardımcı olurlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela şöyle 5070 sistem var 55k
Ne kadar daha ilanda bu, veya stok bilgisi var mı? Mağazadan gidip temin edebiliyor muyum yoksa webe özel mi bilmediğimden soruyorum.

Ne kadar daha ilanda bu, veya stok bilgisi var mı? Mağazadan gidip temin edebiliyor muyum yoksa webe özel mi bilmediğimden soruyorum.
ne kadar ilanda onu bilemeyiz ama çok durmaz max 3-4gün daha durur bence mağazayı arayıp sorabilirsiniz alırken mağazadan teslim seçeneği de seçebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,478
Üyeler
190,754
Son üye
musabchichek
Geri