Hocam indirimleri aktif olarak nerede bulabilirim, ciddi manada şu anki sistemle hiçbirşey yapamıyorum artık sistem lazım. Mühendislik ve oyun için.belli bir indirim yok her site rastgele zamanlarda indirim yapabiliyor incehesap cuma günleri yapıyor mesela
suanki sistemi aslında (cok uyguna geliyosa) i7 4790 + 1660 fln olabilirHocam indirimleri aktif olarak nerede bulabilirim, ciddi manada şu anki sistemle hiçbirşey yapamıyorum artık sistem lazım. Mühendislik ve oyun için.
bu forumun sıcak fırsatlar kısmından bulabilirsiniz hocam hazır sistem istersenizde yeni konu açın bütçenizi yazıp yardımcı olurlarHocam indirimleri aktif olarak nerede bulabilirim, ciddi manada şu anki sistemle hiçbirşey yapamıyorum artık sistem lazım. Mühendislik ve oyun için.
mesela şöyle 5070 sistem var 55kHocam indirimleri aktif olarak nerede bulabilirim, ciddi manada şu anki sistemle hiçbirşey yapamıyorum artık sistem lazım. Mühendislik ve oyun için.
Hocam adam akıllı bir şey lazım fakat ram fiyatları dudak uçuklatıyor.suanki sistemi aslında (cok uyguna geliyosa) i7 4790 + 1660 fln olabilir
butce nekadar hocam ayrı bı konu açın yardımcı olalımHocam adam akıllı bir şey lazım fakat ram fiyatları dudak uçuklatıyor.
Ne kadar daha ilanda bu, veya stok bilgisi var mı? Mağazadan gidip temin edebiliyor muyum yoksa webe özel mi bilmediğimden soruyorum.bu forumun sıcak fırsatlar kısmından bulabilirsiniz hocam hazır sistem istersenizde yeni konu açın bütçenizi yazıp yardımcı olurlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela şöyle 5070 sistem var 55k
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL U5 245KF - RTX 5070 - H810M - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ne kadar ilanda onu bilemeyiz ama çok durmaz max 3-4gün daha durur bence mağazayı arayıp sorabilirsiniz alırken mağazadan teslim seçeneği de seçebilirsinizNe kadar daha ilanda bu, veya stok bilgisi var mı? Mağazadan gidip temin edebiliyor muyum yoksa webe özel mi bilmediğimden soruyorum.