İkinci el ARC B580 12GB alınır mı? / İkinci el kart önerisi

talhrhyme

80+
Reaksiyon skoru
58
Önerilerinize açığım, sistem toplayacağım ekran kartını ikinci el alacağım, maksimum 20 bin tl bütçem var kart için.

Önerilerinize açığım, sistem toplayacağım ekran kartını ikinci el alacağım, maksimum 20 bin tl bütçem var kart için.
hocam arclar guzel kartlar ama mimarlik için istiyorum demiştiniz diger konuda eger vr ile işiniz varsa vr destegi yok
onun harıcınde guzel kart ama fiyati nekadar buldugunuzun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekstradan arc kartlar intel sistemlerde daha performanslı çalişiyor

hocam arclar guzel kartlar ama mimarlik için istiyorum demiştiniz diger konuda eger vr ile işiniz varsa vr destegi yok

Hocam siz ne kadar düşünceli bir insansınız adamın eski konusunu hatırlıyorsunuz yerim sizi (tamamı ile mecazi anlamda olup size olan sevgimi belirtmek için kullandım umarım rahatsız olmazsınız )(konu hakkında bilgim yok)

Hocam siz ne kadar düşünceli bir insansınız adamın eski konusunu hatırlıyorsunuz yerim sizi (tamamı ile mecazi anlamda olup size olan sevgimi belirtmek için kullandım umarım rahatsız olmazsınız )(konu hakkında bilgim yok)
yokya eskı konudegil şu konuya yazmıştı ordan

yokya eskı konudegil şu konuya yazmıştı ordan
olsun siz yinede çok düşünceli bir insansınız (gay değilim tamamı ile espiri amaçlıdır )

olsun siz yinede çok düşünceli bir insansınız (gay değilim tamamı ile espiri amaçlıdır )
deme oyle
1774283729565.webp

1774283762680.webp

Yok hocam mimar değil mühendislik, Solid ve Cad kullanıyorum, Ayrıyetten oyun oynamak için kullanacağım, hikayeli oyunlara başlamak istiyorum.

12k civarında olması lazım, 4060 8gb'dan performans olarak daha mı altta bir kart?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,564
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri