Intel arc b580 mi RTX 3070 mi

Yani elinde olup da ikinci el satan sayısını bilmiyorum, ancak şu an 5 bin serisindeyiz, 3 ü geç 4 bin serisinin bile üretimi durduruldu. Sıfır denmesi saçma geldi. Köşeye koyup kabaca 5 yıl mı? orada mı durdu.
bana da pek mantıklı gelmedi şahsen o yüzden 3070 den vazgeçtim ya 5060 8gb msi 3 fanlı model düşünüyorum yada Intel b580 sparkle veya FE modelini düşünüyorum aralarında 5000-5500 tl civarı fark var

2.el bilgisayardan anlıyorsan almanı öneririm. onun dışında alma. bence

işlemcin yetiyorsa rebar desteğide varsa anakartında en mantıklı tercih intel arc olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bahsettiğim olay darboğaz değil işlemcinin biraz güçlü olması lazım çok güç çekiyor işlemciden o kart

oda olmuyorsa 5060 al geç bence

işlemcin yetiyorsa rebar desteğide varsa anakartında en mantıklı tercih intel arc olacaktır.

ama bahsettiğim olay darboğaz değil işlemcinin biraz güçlü olması lazım çok güç çekiyor işlemciden o kart

oda olmuyorsa 5060 al geç bence
rebar desteği var diye biliyorum. Fakat emin değilim internette araştırdığımda kesin bir şey bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

5060 Almak da mantıklı aslında sadece vram konusunda biraz kafam karışık. Devamlı olarak LoL Valorant ve hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak. Ayrıca son güncellemeler ile nvidia kartların driver sorunları yaşadığını dile getiren çok insan var bu iki sorun biraz kafamı karıştırıyor. Kartı 2k çözünürlükte kullanacağım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F6NGCZG2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 bunu öneririm. Oynadığınız oyunlar için yeterli vram'i. Driver sorunu yok, intelden daha iyi, amd zaten rezil kepaze driver konusunda

5060, mümkünse Ti al, taksit olursa.

Geri