Intel arc b580 mi RTX 3070 mi

Kral önerin varsa yapmak istiyorsan buyur. Ama aklımda olsun herkesin bütçesi aynı değil. Ekran kartı için 30-40k civarına da çıkamam şuanda.
30-40 bütçeye gerek yok ki 18 3070 alacağına direk 9060 xt 16 gb sıfır al hepsinden iyi karta taksitte yaparsın
b580 facebook forumlarında kapalı kutu 9500 ve altına satılıyor referans model
2026 yılında RTX 3070 sıfır kalma ihtimali yok onu zaten direk ele

3060 kaç lira ki 3070 18k, bana da fazla geldi.
Gigabyte 3060 ti da o fiyat bandında. Sıfır nvidia kart biraz az var sanırım internette pek bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30-40 bütçeye gerek yok ki 18 3070 alacağına direk 9060 xt 16 gb sıfır al hepsinden iyi karta taksitte yaparsın
b580 facebook forumlarında kapalı kutu 9500 ve altına satılıyor referans model
2026 yılında RTX 3070 sıfır kalma ihtimali yok onu zaten direk ele
Amd kart özellikle düşünmüyorum ve sıfırı biraz limit üstünde kalıyor. O yüzden büyük ihtimalle b580 alacağım. Bahsettiği RTX 3070 in 2 yıl garantili kapalı kutu olduğunu söyledi ama bilmiyorum.

Arkadaşlar bilgisayarcının bahsettiği model PNY marka 3070 8gb olandanmış kusura bakmayın yanlış yazmışım. Pny markasını daha önce duymadım fikri olan var mı acaba
Neden 5060 almıyorsun o da 3070 gücünde zaten üstelik teknoloji ve verimlilik olarak 3070 den daha iyi

Arkadaşlar bilgisayarcının bahsettiği model PNY marka 3070 8gb olandanmış kusura bakmayın yanlış yazmışım. Pny markasını daha önce duymadım fikri olan var mı acaba
İyi marka, normal yani, büyük ihtimalle üst seviye model değildir, MSI bile olsa model ventus ise tırt kalıyor. Tırt diyorum tabi ama tamamen yeterliler, model tierı artıkça ses, birkaç derece ve OC performansın artıyor, bir de görünüş :)

Neden 5060 almıyorsun o da 3070 gücünde zaten üstelik teknoloji ve verimlilik olarak 3070 den daha iyi
5060 Almak da mantıklı aslında sadece vram konusunda biraz kafam karışık. Devamlı olarak LoL Valorant ve hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak. Ayrıca son güncellemeler ile nvidia kartların driver sorunları yaşadığını dile getiren çok insan var bu iki sorun biraz kafamı karıştırıyor. Kartı 2k çözünürlükte kullanacağım.

Gigabyte 3060 ti da o fiyat bandında. Sıfır nvidia kart biraz az var sanırım internette pek bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani elinde olup da ikinci el satan sayısını bilmiyorum, ancak şu an 5 bin serisindeyiz, 3 ü geç 4 bin serisinin bile üretimi durduruldu. Sıfır denmesi saçma geldi. Köşeye koyup kabaca 5 yıl mı? orada mı durdu.

daha yüksek vrami olan bi kart alabiliyorsan. alman daha mantıklı olur. ama pek üzeceğini zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,006
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri