AOC MONITORUM 2K 260HZ ALMIYOR

Hdmi standardı ve Display port standardıyla ilgili olabilir mi acaba? Bilemedim.

HDMI portun 165Hz üzerine çıkamaz. Tüm hızı almak için USB-C üzerinden devam etmelisin ancak kullandığın kablonun ya da portun bağlı olduğu grafik biriminin 260Hz bandını desteklediğinden emin olmamız gerekiyor. Diyor Yapay Zeka

HDMI portun 165Hz üzerine çıkamaz. Tüm hızı almak için USB-C üzerinden devam etmelisin ancak kullandığın kablonun ya da portun bağlı olduğu grafik biriminin 260Hz bandını desteklediğinden emin olmamız gerekiyor. Diyor Yapay Zeka
kablo destekliyor. monitör zaten destekliyor asusun resmi sitesinde desteklediği yazıyor
Post automatically merged:

aynı monitör bende de var reis 260hz önermem çok ısınıyor
ısınsın np ama 240 bile göremiyorum özel çözünürlük oluşturup anca 200 alabildim şimdi

Monitörün içinden çıkan kablo ile alırsın muhtemelen tam değeri

Monitörün içinden çıkan kablo ile alırsın muhtemelen tam değeri
hocam aynı mevzuat sonuç olarak ikiside 2k 360 hz destekliyor kabloya neden takıldınız anlamadım bu kablo ile 310 hz alan arkadaşım var

kablo destekliyor. monitör zaten destekliyor asusun resmi sitesinde desteklediği yazıyor
Post automatically merged:

ısınsın np ama 240 bile göremiyorum özel çözünürlük oluşturup anca 200 alabildim şimdi
kablo destekliyor görünse bile desteklemiyor olabilir usb cnin veri aktarım hızı yetmiyor olabilir 240 260 için

hocam aynı mevzuat sonuç olarak ikiside 2k 360 hz destekliyor kabloya neden takıldınız anlamadım bu kablo ile 310 hz alan arkadaşım var
Kablodan başka neyde sorun olacak ki monitörün desteklediği kesin ise

Kablodan başka neyde sorun olacak ki monitörün desteklediği kesin ise
1.4 dp destekliyor monitör ama monitöre dönüştürücü ile verdiği için yetmiyor gibi usb soketi

Geri