Bazı modeller biraz yükselmiş ama hala rakiplerinden ucuz. 4k monitörleri gelmemiş. Halbuki mini led monitörü bile var getirmemişler.fiyatı giriş için iyi sayılır parasız birisi olarak söylüyorum. 4k monitörleri de gelmiş mi acaba?
Bende sipariş verdim, ZQ27F260L-TUR modelini yarın gelir diye düşünüyorum.Monitörler dağıtıma çıktı
Akşam işten sonra inceleme paylaşacamBende sipariş verdim, ZQ27F260L-TUR modelini yarın gelir diye düşünüyorum.
Ürün geldiğinde ölü piksel ışık sızması vs. bilgi verebilir misiniz?
hocam baktım ama 3 ms fazla değilmi
hocam anlıyamadım burda attığınız eke göre 1 ms mi monitörMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar hoparlörü yok... 3.5mm jackten kendim hoparlör bağladım öyle kullanıyorum, dahili hoparlörü yok
beğendiniz mi bende 2k monitör arıyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar hoparlörü yok... 3.5mm jackten kendim hoparlör bağladım öyle kullanıyorum, dahili hoparlörü yok
1ms hiçbir ips va monitör değil hocam neredeyse 3ms falandır en iyi ama testi yok sanirim dahahocam anlıyamadım burda attığınız eke göre 1 ms mi monitör
Hocam konuyu detaylı okuyun çoğu 1 ms monitör 4-8 ms oluyorhocam anlıyamadım burda attığınız eke göre 1 ms mi monitör