conquERROR
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
- Bütçe
- 15000
Herkese iyi bayramlar dilerim. Ben hem bir videographer - drone operatörü hemde bir oyuncu olaraktandan hem renk doğruluğu hemde yüksek hz ve düşük gecikme değerleri arıyorum. Araştırdığım zaman öncelikle karşıma "Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz" modeli çıktı ve okuduklarımdan sonra hiç içim el vermedi paneli sıkıntı bir model. Philips'in kardeşi olan aynı paneli paylaşan "AOC Q27G4ZR 27" modelinide istemiyorum.
Sizden ricam bu iki model dışında, 15k yı 1 tl bile aşmayacak, esas önceliğim doğru renk performansı olan, ikinci önceliği oyun için yüksek hz ve düşük gecikme olan monitör önermenizdir, yazdığım model iyi ise almayı düşünüyorum. Herkese tekrardan sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim.
Sizden ricam bu iki model dışında, 15k yı 1 tl bile aşmayacak, esas önceliğim doğru renk performansı olan, ikinci önceliği oyun için yüksek hz ve düşük gecikme olan monitör önermenizdir, yazdığım model iyi ise almayı düşünüyorum. Herkese tekrardan sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim.
Son düzenleme: