🔥İndirim Gamepower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad 1699TL-1449TL satıcı incehesap

GGbaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
517

kendi sitesinde 1599 lira

16 şubatta bu fiyatın altında satılmış.
Taşıma çantası var.

n11 yeni hesap kuponuyla 1449 liraya alınabiliyor kasımdan bu yanada bu fiyatı görmemiş oluyor.

idefixtede 200TL kupon var telekom vs varmı bilmiyorum.
1774323338201.webp

1774323083048.webp

Son düzenleme:
Hocam siz indirim kaplanından mı görüyorsunuz nerden gördünüz bunu?

800TL ye almıştım. Bence 1600TL etmez.
Güzel gamepad ama yazılım desteği yok.

Bu sahte gamepadlerinin hiçbirinin tuşları uymuyor ayarlayana kadar da zaten çok uğraştırıyor gidip adamakıllı almak en iyisi

Bu sahte gamepadlerinin hiçbirinin tuşları uymuyor ayarlayana kadar da zaten çok uğraştırıyor gidip adamakıllı almak en iyisi
Tuşlar uyumlu bir problem yok. Sahte falanda değil bilinen bir modelin üstüne logo yapıştırılmış versiyonu.

Keylinker ile bazı ayarlamar yapabilirsin.

Bu program beni kurtardı. Tv boxa bağlamaya çalıştım, nitekim bağladım sonra pc ye geçtim.

Analog sağ tuş sapıttı. Sanki drift sorunu varmış gibi sürekli basılı kalıyordu. Yazılımı telefona indirdim ve sıfırladım düzeldi. Yoksa çöp olmuştu gamepad

Son düzenleme:
Lansmana özel indirimli olarak almıştım. Gayet keyifli bir gamepad. Bu fiyata alınabilecek en iyisi olabilir.

720ye almıştım kesinlikle alınır

1774364097782.webp
bütçe çıkarsa bu daha iyi diyorlardı zamanında

Offf of zaten ne zaman indirim olsa biz kaçırdık ve bir daha asla o indirimleri yakalayamadım, bu saatten sonrada öyle güzel indirimlerde denk getiremiyoruz nedense. Şirketler mi batıyor noluyor anlamadım bi iyi indirim yapsalar keşke.

Geri