radicalbrain
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
alamadigim ram seri üzdü :/32x2 Trident Z5 ramler anlık olarak geldi. Gelemez diyenler nerde?
alamadigim ram seri üzdü :/32x2 Trident Z5 ramler anlık olarak geldi. Gelemez diyenler nerde?
Serpme kahvaltıda konuyu görüp bu krizde ne indirimi diyerek telefonu bıraktım utanmasam ağlarım.Ben de aynı durumdayım.![]()
Hangi kargo ile geldi32x2 Trident Z5 ramler anlık olarak geldi. Gelemez diyenler nerde?
Kaç gb almıştınAz önce vatandan aradılar aldığım ramler stokta kalmadığı için muadili gönderilecekmiş. Trident z5 yerine tz5 neo yollayacaklarmış sanırım. Daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum
Amd islemci kullaniyorsan daha iyiAz önce vatandan aradılar aldığım ramler stokta kalmadığı için muadili gönderilecekmiş. Trident z5 yerine tz5 neo yollayacaklarmış sanırım. Daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum
Bu paraya Ripjaws da yollasanız okeyim deseydin.Az önce vatandan aradılar aldığım ramler stokta kalmadığı için muadili gönderilecekmiş. Trident z5 yerine tz5 neo yollayacaklarmış sanırım. Daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum
intel icin o neo modeli daha uygun olurhttps://www.vatanbilgisayar.com/gsk...ah-ddr5-6000mhz-cl28-1-40v-expo-dual-ram.html
Ben bundan yakaladım yolda geliyor 9800x3d ile kullanıcam uyumlu mu? Amd icin ve iyi almismiyim 11 küsürdü?
2x16+, 2x32Benim 96 hala onay bekliyor şaka gibi
Abi kuru yerde bırakmadım anlamadım gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç gb almıştın
Ne farkı var hocam?Amd islemci kullaniyorsan daha iyi
bunu kim açtı ya![]()
Vatan Bilgisayar Kampanya Şartını İhlal Ederek Tek Ürün Gönderdi
Vatan Bilgisayar için yazılan 'Vatan Bilgisayar Kampanya Şartını İhlal Ederek Tek Ürün Gönderdi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Vatan Bilgisayar...www.sikayetvar.com
La zaten beleşe almışsın